vrijdag 2 maart 2012

Chanel Blush Espiègle 65

Blushes kunnen echt prachtig zijn! Ze geven je kleur en een fris blosje maakt je look helemaal af. Dit is de 'Joues Contraste' blush van Chanel in de kleur Espiègle 65. Een mooie zacht roze kleur die voor een mooi roze kleurtje op je wangen zorgt. Naar mijn mening is dit de mooiste blush van Chanel, dus die wil ik graag aan jullie laten zien.



De blush zit in de bekende strakke zwarte verpakking die Chanel altijd heeft. De simpele maar chique uitstraling is typisch de Chanel stijl. Ook zit er een fluwelen zakje omheen, die beschermd het product tegen krassen en strepen. De blush zelf heeft een inhoud van 4 gram en er zit een penseeltje bij.


De blush lijkt heel licht, maar op je wangen zorgt hij voor een warme roze kleur. Hij geeft een mooi fris blosje. Als je hem de eerste keer aanbrengt is hij subtieler, maar je kan hem opbouwen tot een sprekende kleur. Zo kun je hem zelf aanbrengen hoe je het zelf het mooist vindt en past hij bij veel huidskleuren. Hij heeft een hele subtiele shimmer erin zitten, maar die zie je eigenlijk niet meer terug. Het kan dus gezien worden als een semi-matte blush.



Het is een gebakken blush die rond afloopt. Je kunt een penseel er recht in "steken", zo komt de poeder in het penseel in plaats van erop. Met dat penseel kun je ronddraaiende bewegingen maken op de wangen en wordt de poeder heel natuurlijk verspreid. Thuis gebruik ik liever een eigen blush penseel, dat vind ik fijner werker. Maar voor onderweg is het penseeltje dat erbij zit best bruikbaar.



Op de onderstaande foto heb ik de blush op, de liet ik al zien bij deze glamour look. Helaas is hij iets minder zichtbaar dat in het echt, toch kun je de kleur een beetje zien. Het is echt een favoriete kleur van mij geworden.


De Chanel blushes zijn te koop voor 36,50 EUR bij de luxere parfumerieën en warenhuizen.

9 reacties:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...