dinsdag 6 maart 2012

Nails of the Day: Estee Lauder - Topaz

Dit voorjaar komt Estee Lauder met een heel mooi lakje dat hoort bij de nieuwe voorjaarscollectie 2012. Het lakje Topaz, dat komt uit de gelijknamige collectie, ligt al in de winkels en ik moest hem natuurlijk uitproberen.



Hierboven zie je een gedeelte van de Topaz collectie. Er zit een 5 kleuren oogschaduw palette bij, een gouden lipgloss, een shimmer bronzer, 2 grote oogpotloden en 3 bronzen lipsticks. Het lakje is een mooie turquoise kleur dat je doet denken aan een luxe zwembad in een mooi resort of een witte strand met helderblauwe zee. Echt een zomer kleurtje dus!



Het flesje is vierkant met dik glas en een gouden dop, het ziet er heel luxe uit en staat leuk op je make-up tafel. Het kwastje is niet heel bijzonder, het heeft een rond kwastje. Ik geef meer de voorkeur aan een plat kwastje, maar hij lakt verder prima.



De kleur zelf vind ik echt prachtig. Heel mooi creamy, zonder enige shimmer of glitter dus. Hij dekt mooi in twee laagjes, dat draag ik ook op de foto. Ook glanst hij erg mooi. Veel meer kan ik er niet over kwijt, de foto's spreken voorzich. Een heel mooi lakje dus!




Estee Lauder Topaz is een limited edition en dus tijdelijk verkrijgbaar. Hij kost 18 EUR en is te koop bij de luxe parfumerieën.

10 reacties:

  1. Reacties
    1. Hij is wel iets duurder dan gemiddeld, ja. :)

      Verwijderen
  2. Mooie kleur! Ik vind de flesjes van estee lauder ook mooi :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kleur... maar zo winters vind ik persoonlijk

    BeantwoordenVerwijderen
  4. I love greens dus deze vind ik uiteraard zeer mooi :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ziet er goed uit, maar niet helemaal mijn kleur (misschien ook beter voor mijn portmonnee ;))

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...