donderdag 8 maart 2012

Too Faced Size Queen Mascara

Ik heb en gebruik veel verschillende mascara's, ik wissel graag af en probeer graag weer de nieuwste varianten uit. Toen ik dit bosteltje zag, was ik wel héél nieuwsgierig. Ze zeggen altijd hoe groter het borsteltje, des te meer volume. Deze mascara heeft het grootste bosteltje dat ik ook gezien heb. Hij is echt HUGE! Hij heet niet voor niets Size Queen, maar geeft deze Too Faced mascara dan ook gigantische volume?



De verpakking is zoals je van To Faced gewend bent, roze en heel schattig! De mascara zelf ziet er hetzelfde uit. De mascara beloofd een beetje lengte en krul te geven, maar vooral volume. Veel volume. Ik vind persoonlijk volume ook het belangrijkst voor mijn wimpers. Ze krullen altijd wel een beetje en de lengte is oke. Volume kan altijd wel een boost krijgen, dus daar hoop ik op.


Het borsteltje is zoals ik al zei gigantisch. De haren staan wat wijder van elkaar af en je ziet langere en kortere haren. Heel apart moet ik zeggen, maar het trekt wel direct mijn aandacht.



Ik heb deze mascara nu een aantal keer gebruikt. Je kunt met deze mascara flink volume aanbrengen, je kunt het ook makkelijk opbouwen. Ook zie ik best wat krul en lengte, dus dat zijn zeker pluspunten.

Er zijn alleen ook wel wat minpunten helaas. Het borsteltje is zo groot dat het lastig is mijn oogleden niet te raken. Vaak is dat natuurlijk niet zo erg, je haalt het er zo weer af, maar als je net een mooie look hebt gemaakt is dat natuurlijk zonde. Verder vind ik de haartjes iets te ver van elkaar af staan, dit zorgt dat ik sneller klontjes krijg en dat mijn wimpers aan elkaar gaan plakken. Dat is natuurlijk erg jammer.

Al met al vind ik hem wel een mooi resultaat geven uiteindelijk en ik kan mij ook best voorstellen dat hij voor sommige echt een favoriet is. Voor mij is hij geen favoriet, maar ik vind hem wel een mooi resultaat geven.





De Too Faced Size Queen mascara is te koop voor € 20,40 bij Sephora.

Houd jij van grote borstels bij een mascara?

10 reacties:

  1. Hij is echt mooi op je wimpers! Maar het is idd wat onhandig met de grote borstel, ik heb het probleem ook soms, en zeker als je haast hebt is dat knoeien soms!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Met kleine borstels knoei ik al xD laat staan met zo`n grote xD. Ik vind hem ook een beetje prijzig

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wauw, wat is 'ie mooi op jouw wimpers! Lijkt me een erg fijne mascara!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het worden een beetje plukjes wimpers, ik vind ze niet zo mooi gespreid.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Vind de verpakking erg mooi! Alleen vind ik het resultaat niet zo heel er spectaculair voor die prijs.. :)

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...