De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 7 september 2012

WINACTIE: win een NARS palette


Ik heb eindelijk instagram, jeej! Het heeft even geduurd, maar ook ik ben om. Ik heb het net en ik ben nog aan het uitzoeken hoe het werkt. Je kunt mij wel al volgen op username: Lipsticknews. Ter ere hiervan wil ik graag een winactie houden. Een hele leuke als je het mij vraagt. Je kunt namelijk een van mijn favorieten paletten van NARS winnen. De only you palette, in dit palette zit ook de populaire Nars orgasm blush. Doe jij ook mee?


Wil jij dit mooie NARS palette winnen? Doe dan mee...


Wat moet je doen?

♥ Volg Lipsticknews.nl via Bloglovin' & like!
 Laat een comment achter dat je mee doet en vertel wat je het leukst aan instagram vindt of juist niet. Ik ben benieuwd! (vermeld ook je email adres erbij :) )

Extra kans maken?


♥ Volg @Soumaayaa op twitter en tweet "RT & WIN een NARS palette op www.lipsticknews.nl"  (Als je geen twitter hebt, mag je het ook op facebook delen)
♥ Volg mij op Instagram. Username: Lipsticknews  :)

De winactie duurt tot 20 september 2012. De winnaar krijgt een e-mail van mij. Op twitter maak ik bekend wanneer de winnaar bericht heeft gekregen.



Liefs,
Maya


41 opmerkingen:

  1. Wauw! Wat een super mooi palette, die zou ik zeker wel willen winnen.
    Maar helaas heb ik geen istagram...
    Ik volg je wel via Bloglovin en heb dit artikel geliked. Daarnaast volg ik je op twitter,
    ik hoop dat ik toch mee kan doen?!
    mijn email adres is [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow, super leuke winactie! Ik volg je via bloglovin en om de vraag te beantwoorden; om heel eerlijke zijn gebruik ik instagram niet, maar ik ken het wel en ik vind vooral de filters en effecten die je op de foto's kan zetten altijd zo leuk. Mijn email is [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat leuk zeg! Ik heb alle moet dingen gedaan hihi
    Ik vind instagram erg leuk omdat ik foto's van adren kan bekijken, leuke effecten onder mijn foto's kan zetten en het eigenlijk een photography social media is :D

    Xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik volg je via bloglovin en heb je artikel geliked :) Ook volg ik je op twitter en heb ik het getweet (https://twitter.com/BeautyAddict91/status/244094834166607872) Ook volg ik je op Instagram :)
    Mijn e-mail adres is [email protected]
    Het leukste aan instagram vind ik dat je zo makkelijk foto's kan delen en dat foto's zoveel meer zeggen dan woorden. Op twitter of facebook moet ik soms echt zoeken naar een goede beschrijving wat ik bedoel, met foto's hoef ik hier niet over na te denken. Dat maakt instagram zo leuk, plus de leuke filters en effecten :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hey meisje, leuke winactie! Ik heb nog nooit iets gewonnen en doe niet zo vaak mee met winacties maar ik ben dol op NARS, ik heb een bronzer van hun en vind hem echt geweldig! Ik volg je al even op bloglovin', ik volg je nu op twitter en retweette het + volg je op instagram! Veel liefs en succes met je leuke blog.
    Mijn emailadres is [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Supermooi palette! Ik heb geen instagram, sterker nog, mijn mobiel is een 6 jaar oude Samsung X160, maar ik zie wel eens foto's voorbij komen en die vind ik altijd zo tof bewerkt! Mijn e-mail is [email protected], ik volg je via bloglovin en heb geliked, twitter en dus instagram heb ik niet.

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldige winactie! Ik vind instagram heel leuk maar heb jammer genoeg zelf geen smartphone (de mijne kwijtgeraakt) dus kan er geen gebruik van maken. Soms gebruik ik mijn vriend zijn gsm wel eens, die heeft instagram. Ik volg eigenlijk niemand zijn instagram maar vind het wel leuk om via twitter of blogs foto's te bekijken. :) Ik volgde je al op bloglovin' en heb het geliked. Heb het ook getweet: https://twitter.com/CharliesChoice/status/244113336789262336

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een geweldige winactie, ik doe graag mee! Ik volg je al heel lang op Bloglovin' en heb je winactie geliked. Mijn tweet: https://twitter.com/beautygoddessnl/status/244118430041649152 Helaas kan ik nog niet over Instagram meepraten want ik gebruik het niet. Shame on me want ik ben gek op foto's maken/bewerken ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. ps. mijn e-mail adres geef ik liever niet vrij in een comment ivm spam gevaar (ik krijg al zoveel en wil niet nog meer :-( ). Maar stuur mij een DM via Twitter en ik zal direct antwoorden mocht ik winnen *fingers crossed* hoop dat je dat begrijpt en dat ik toch mag meedoen ;-)

      Verwijderen
  10. wauw wat een supergave prijs! Ik doe zeker mee! Ik volg en like je op BL en heb getweet https://twitter.com/SilverRetriever/status/244120479357599744 ik volg je ook op twitter. Ik heb geen smartphone (wordt wel eens tijd) dus alle instagramplaatjes moet ik missen. chantal_rila(at)hotmail.com

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wauwwauwwauw prachtig! Ik doe mee :D Ik volg jullie op bloglovin' en ik heb geliked! Ik vind het leukste aan instagram dat een foto meteen een heel ander effect geeft! Soms maakt het een foto zoveel mooier!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ik doe mee. :)

    Wat ik leuk vind aan Instragram? Hmm, omdat ik zo veel inspiratie en energie krijg door die leuke foto's.

    Ik heb alle extra kansen gedaan. :)
    Email: [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik volg je al een tijd via Bloglovin en ik heb het artikel geliked. Ik vind Instagram heerlijk om even snel foto's van dingen te nemen en vooral het leuke vind ik er aan als ik alles weer even terugkijk wat ik in een week tijd precies heb gedaan! Toffe winactie!! [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  14. heb je ook liefde verhaal en wil op de spotlight zijn. Ellyperry.com is een bekende roddel blog. Neem een kijkje en aub laat een comment achter. bedankt. www.ellyperry.com

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Oh wauw wat gaaf! Ik volg en like al op bloglovin :D
    Wat ik geweldig vind aan Instagram? Niets! Ik heb het nieteens op mijn telefoon. als het zo geweldig was had het wel op mijn telefoon gestaan haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. WOW mooi pallette, ik doe mee !
    - Ik volg je via Bloglovin & Like.
    - Het leukst aan instragram vind ik dat je ook foto's ziet van bijvoorbeeld je favoriete band, die je anders waarschijnlijk nooit zou zien :)
    - Ik heb het op Facebook gedeeld
    - Ik volg je op Instagram
    Mijn mail is [email protected] .

    Liefs,
    Chaja

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat super leuk! Ik doe graag mee! Ik volg je via bloglovin en heb het bericht geliked. Wat ik zo leuk vind aan instagram is dat je kan zien waar mensen mee bezig zijn. Ik vind het heerlijk om naar prachtige foto's van make-up, nagellak of bijvoorbeeld lekker eten te kijken en deze dan ook te liken. Het is eigenlijk een soort van online dagboek maar dan in foto's!
    Ik volg je op twitter (glambeautynl) en heb het bericht getweet.
    Ook volg ik je op instagram! (glambeautynl).
    Mijn mail: [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh wauw, ik krijg een hebben-hebben-hebben-gevoel :D Wat een prachtig palette is dit zeg, wauw! Er zitten precies kleurtjes in die ik dagelijks gebruik...helemaal perfect!
    ik doe dus heel graag mee ^^
    Ik volgde je al via Bloglovin' en ik heb natuurlijk het artikel geliked ♥ Wat ik het leukst aan instragram vind? Zonder woorden kun je zoveel ontdekken over andere levens. Vaak posten mensen foto's van eten of als ze onderweg zijn. Dat vind ik zo leuk om te zien! Ik hou sowieso van foto's maken en kijken, dus ja; ik ben er gek op!

    Verder is mijn email adres: [email protected]

    Liefs, Charile

    BeantwoordenVerwijderen
  19. yay! ik doe mee :D ik volg en like via bloglovin en hier de tweet; https://twitter.com/femketje/status/244408234084007936

    wat ik leuk vind aan instagram is dat je foto's kunt bewerken en ze daardoor wat meer karakter kan geven :3 ook blijf je zo goed in contact met mensen die je in real life minder vaak ziet. zelf heb ik het eigenlijk niet omdat ik niet zoveel foto's los plaats afgezien van foto's op mijn persoonlijke FB pagina :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. ik doe mee !
    ik volgde je al via bloglovin en heb het bericht geliked.
    Ik gebruik geen instagram omdat het aan de ene kant wel fijn is om foto's te delen, maar voor mij zou dat weer zo van moeten zijn, als ik het heb voel ik mij verplicht ook te gebruiken.
    dan maak ik liever gewoon foto's die ik op mijn blog laat zien.
    ik volgde je al via twitter en hier is de tweet: https://twitter.com/DaisiesNikita/status/244411660046041088

    BeantwoordenVerwijderen
  21. wat een fijne winactie! Ik doe graag mee! :-) Ik volgde je al, heb geliked en getweet! :-) Oh, en ik vind Instagram zo leuk omdat je meer persoonlijke dingen ziet dan op blogs bv.

    BeantwoordenVerwijderen
  22. wat een gave winactie! ik doe mee. heb het artikel geliked :)
    het leukste aan Instagram... dat het zo verslavend is ;) ik weet ook niet waarom, maar het is zo. en het is super makkelijk in gebruik. voor mij is het ook de ontdekking van het jaar.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Ik doe mee.
    Ik volg je op bloglovin en heb geliked.
    Ik volg je op twitter en heb getweet: https://twitter.com/nona89/status/244520063565172736

    Ik heb geen instagram maar word nu zeer nieuwsgierig.

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Ik doe zeker mee!
    Wil zo graag ies van NARS proberen. 1 van de weinige merken waar ik echt nog niets van heb.
    Die orgams blush... trek al tijden mijn aandacht.. maar niet te koop in NL!!

    Instagram is een soort van persoonlijk fotodagboek.. waarbij je een kijkje kunt nemen in iemand (leuke) leven.. mooie locaties/tripjes.. lekker eten.. mooie outfits... nieuwste koopjes.. beauty.. kan er geen genoeg van krijgen. Ook omdat "bekende" mensen er op zitten maakt het allemaal wat toegankelijker. Het werkt ook inspirerend!
    Love it:)!

    Je hebt een hele leuke blog en ben 1 van je nieuwste volgers sinds een week.
    Had je instagram nog niet gezien dus ga je even opzoeken bij deze ;)

    Bekijk ook mijn beauty/mode blog!

    xo
    IDM
    www.ilsedaniellemartina.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  25. Superleuke winactie!! Alle stappen gevolgd :)
    Het leukste van Instagram vind ik het volgen van makeup artiesten. Dat is ook waarvoor ik het voornamelijk heb en ook om mijn eigen creaties te delen natuurlijk. Ik hou er van om inspiratie op te doen via andere, professionele makeup artiesten! En daar is Instagram ideaal voor :)

    Email: [email protected]

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  26. Jammer ik heb geen bloglovin :(

    BeantwoordenVerwijderen
  27. Leuke actie, ik wil graag meedoen! Ik heb nog geen Instagram, maar ben nu wel nieuwsgierig geworden... Ik heb wel Bloglovin, volg je daarop en heb de actie geliked :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  28. Wat een zotte winactie! Uiteraard ga ik hier mijn kans wagen! Ik volg je al enige tijd via Bloglovin en heb het atikel geliked!

    Ik kan alleen maar zeggen dat ik al begin weg te zweven bij het idee om Orgasm op de appeltjes van mijn kaken aan te brengen! :D

    BeantwoordenVerwijderen
  29. Wauwie wat gaaf! Deze wil ik wel winnen!

    Ik volg op Bloglovin en heb geliked! Ik volg met BBB via twitter en heb getweet :-)

    Ik heb nog geen instagram maar je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt! Ik hoor het tegenwoordig zo vaak :-) Meteen ff een kijkje nemen!

    [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  30. Super! Ik volgde je al op bloglovin en heb dit artikel geliked.
    Wat ik leuk vind aan instagram is de snelheid, je maakt een foto, bewerkt hem en deelt hem. Ik heb het nog niet maar dat zal wel niet heel lang meer gaan duren.

    Liefs Thea

    [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  31. Waat awesome!!! Dit palette vind ik echt prachtig! En leuk dat je ook aan de instagram bent ik ga je meteen toevoegen. Wat ik leuk vind aan instragram is dat je met de verschillende filters een foto een hele andere dimensie kan geven. Nou ben ik zelf niet zo artistiek maar ik zie andere mensen dat echt heel goed doen :P Ik heb alles gedaan en tweet komt zo :)
    [email protected]
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen
  32. GEWELDIG! Omg, ik doe echt wel mee :)

    Ik volg jullie via bloglovin + geliked.
    Ook heb ik getweet: https://twitter.com/britttxbrittt/status/245573038077272064
    en volg ik je via Instagram (Briiittxx).

    Wat ik het leukst van instagram vind? Je ziet van verschillende mensen hun leven in foto's, je ziet meteen wat voor mens het is! :) En natuurlijk het kijken van foto's is en blijft leuk.

    Liefs,
    Britt. (Email: [email protected])

    BeantwoordenVerwijderen
  33. Haay! Wauw prachtig palette, I'm in!

    Ik volg en like op Bloglovin'
    Ik volg ook op instagram (anoukxxanouk)
    Wat ik zo leuk vind aan instagram is dat je de foto's heel makkelijk op verschillende social media kan plaatsen en dat je er leuk effecten aan kan geven. Ook vind ik het een leuke manier van laten zien wat je aan het doen bent. Yes, I love Instagram!

    Liefs,
    Anouk

    Ps; mijn mail bijna vergeten hih. [email protected]

    BeantwoordenVerwijderen
  34. Wat een superleuk palette! Deze zou ik graag aan mijn make-up stash toevoegen! Mijn mail is: [email protected].

    Ik volg je al via Bloglovin en like het bericht! <3

    BeantwoordenVerwijderen
  35. Love, like share en tweet & RT1 Wauw make-up van dit merk is mooi en ik zou het graag aan mijn collectie willen toevoegen! ;-)
    Twitter: @chucky1012
    Fb: Ilovefashionandmakingpictures Ilfamp
    Fb: Homemadepicturemania Sao nonac
    Email: [email protected]

    Leuk blog! ;-)

    BeantwoordenVerwijderen