De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Favoriete geuren

2 heerlijke geuren...

Shoplog juni 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

donderdag 5 juli 2012

Bourjois Second Gloss Gel Nagellak

Soms krijg ik iets binnen waarvan ik denk: dit is niets voor mij. Ik houd totaal niet van jelly en niet dekkende nagellak. Dit nieuwe gel lakje van Bourjois is een jelly niet dekkende nagellak in een rood/oranje kleur. Ik ben het toch gaan testen en kwam op een hele gave combinatie. Een combinatie die het jelly lakje ineens bijzonder mooi maakt.


Eerst iets over het lakje zelf. Dit lakje hoort bij de 1 seconde nagellak lijn van Bourjois en heet Grenadine Tonic 15. Het is een rood oranje kleurtje en blijft transparant op de nagels. Hij heeft een hele mooie glans en blijft glossy op de nagels. Het heeft een breed kwastje zodat je je nagels in een strook helemaal kunt bedekken en lakken. Hij lakt fijn en droogt ook vrij snel.




Wat ik dus gedaan heb is een witte ondergrond toevoegend. Ik heb mijn nagels eerst gelakt met de OPI Alphine Snow en daarna het Bourjois lakje aangebracht. Ik vind het effect zó leuk samen. Extreem glanzend en toch dekkend, echt gaaf!


Dus houd je net als ik niet van jelly en niet dekkende nagellakjes? Probeer het eens met een leuke kleur eronder ;-).

Q: Houden jullie van jelly nagellak?

5 opmerkingen:

  1. Kijkkk en dan vind het het wel leuk, ik hou dus ook totaal niet van jelly lakken, en inderdaad ik gebruik dan in zo`n geval ook een witte basislak :-)

    BeantwoordenVerwijderen