De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Favoriete geuren

2 heerlijke geuren...

Shoplog juni 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

dinsdag 10 juli 2012

Shoplog juli 2012

Voordat ik op vakantie ging heb ik nog even wat beautyproducten geshopt. Niet per see om mee te nemen, maar gewoon omdat ik sommige producten wilde proberen of omdat ze aan vervanging toe waren. Ik had een poos niets gekocht omdat ik producten aan het opmaken was. In mijn laatste opgemaakt filmpje kon je zien dat het aardig was gelukt, dus tijd voor nieuwe producten.


Allereerst the bodyshop. The Bodyshop is altijd leuk om te winkelen, in de sale helemaal. Ik kocht daar de heerlijke geur white mush blush EDT voor maar €3, DRIE! Super goedkoop dus. Verder een watermeloen bodylotion die lekker zoet ruikt en een facial buffer om mijn gezicht mee te scrubben, beide waren ze €4 per stuk.



Ik gebruik al heel lang de Clinique Clarifying lotion in nummer 3, het is echt mijn holy grail. Het is een lotion die ook gelijk exfolieert, mijn gezicht voelt daarna glad en zacht en ik heb het idee dat mijn crème veel beter wordt opgenomen. Ik heb een 400 ml fles en hij kost €32.


Ik lees vaak beautyblogs en daar kom ik regelmatig twee producten tegen die mij nieuwsgierig gemaakt hebben. Toen ik vorige week met een vriendin in Den Haag was kwam ik ze tegen en nam ze gelijk mee. Allereerst de Queen Helene Mint julep masque, een klei masker die heel erg naar mint ruikt. Dit kocht ik bij een klein winkeltje voor €5. Ook naar pure kokosnoot olie was ik benieuwd, dit kunt je gebruiken als haarmasker. Dit vond ik bij een Chinese supermarkt voor €3,50.


In een vorige shoplog zag je al een douchegel uit de nieuwe badlijn van Sephora, hieronder zie je de oude lijn. Deze producten zijn allemaal met 50 procent korting. Ik gebruikte veel producten al dus nam een scrub en handwash mee, omdat die zo fijn zijn. Een douche puff nam ik mee voor vakantie.



Tot slot de OPI black spotted die je laatste ook op de site kon winnen voor €13,95 (gewoon bij Sephora). En de Biodermal litteken créme voor €12,99.



Dit was mijn shoplog. De volgende shoplog zijn zijn over wat ik op mijn vakantiebestemming gekocht heb. Ik hoop dat jullie het leuk vonden!

Tot gauw,

Liefs Maya

11 opmerkingen:

  1. Leuke spulletjes heb je gekocht!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke spullen! Ik heb precies dezelfde kokos olie haha.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk! Ik ben benieuwd of het werkt ;-)

      Verwijderen
  3. heel leuke spulletjes, ben benieuwd naar swatches van de OPI Spotted

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hihi, je hebt veel leuke dingen gekocht! Ik ben dit weekend ook bij de Sephora geweest (wel zo'n kleine in de V&D) en daar vond ik jammer genoeg die doucheproducten niet meer aan 50%!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Jammer, toen ik er voor het laatst was lag er nog heel veel, maar dat verschilt natuurlijk per filiaal :)

      Verwijderen
  5. Lekkere dingen heb je gehaald! Ik heb precies dezelfde kokosolie

    BeantwoordenVerwijderen