De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Favoriete geuren

2 heerlijke geuren...

Shoplog juni 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

vrijdag 6 juli 2012

Opgemaakte beautyproducten juli 2012

Zoals ik in mijn laatste shoplog aangaf ben ik veel minder beautyproducten gaan kopen en bepaalde producten gaan opmaken. Producten die bijna op zijn ben ik dus bewust alleen maar gaan gebruiken totdat ze opgingen. Zo creëer ik weer meer ruimte in mijn beautykast en gebruik ik niet heel veel verschillende producten tegelijkertijd. Kijk mee naar mijn opgemaakte producten en ik laat gelijk weten welke ik weer opnieuw zou aanschaffen en welke juist niet.


Ik begin bij de make-up en ook gelijk twee producten waarvan ik het echt jammer vind dat ze "op" zijn gegaan. Echt op zijn ze niet, maar mascara moet je na 3 maanden vervangen en ik heb deze nu al 4 maanden geloof ik. De Diorshow Extase mascara, super fijn en zou ik zeker nog een keer kopen. De eyeliner van l'Oreal is uitgedroogd, hiervan heb ik al een back-up liggen. Deze gebruik ik al heel lang en blijf ik opnieuw kopen. 




Daar zijn ze weer, mijn oogmake-up removers van de Trekpleister. Deze komen in elke opgemaakt artikel terug en blijf ik ook steeds weer kopen. Ik ben de tel kwijt hoe vaak ik deze gekocht heb, maar hij is gewoon fijn en doet wat hij moet doen. Ik gebruik het samen met mijn zus, die zweert hier ook bij.




Een cleansing gel en toner van Oriflame. Beide lang gebruikt en op zich heel fijn. Ze zijn alleen niet speciaal genoeg om opnieuw te kopen, dan probeer ik liever iets anders uit. 




Voor de reinigingsdoekjes van Dr. van de Hoog geldt hetzelfde. Heel fijn, maar niet speciaal genoeg om nog eens te kopen. Wel vind ik het een fijn idee dat er geen parfum, parabenen en kleurstoffen in zitten. De Herome S.O.S spray heb ik altijd in mijn tas zitten. Altijd handig voor mijn handen, deurknoppen, wc brillen of andere producten mee te desinfecteren.



Mijn huidverzorging lijkt deze maand allemaal tegelijkertijd op te gaan. Mij geliefde Chanel beauté initiale oogcreme is mijn favoriete oogcrème ever. Super fijn! Verzorgend en hydraterend, maar toch heel verkoelend. Deze ga ik zeker weer kopen. Ook mijn Dior Hydraction oogcrème ging op. Fijne oogcrème, niet heel bijzonder, maar wel erg handig dat er een SPF 20 in zit. Helaas is deze uit de collectie, maar ik zou toch eerder mijn Chanel oogcrème opnieuw kopen dan deze. Als nachtcrème gebruikte ik Biotherm skin ergetic, deze is nu ook op. Hij voelde erg zacht aan en hij is 98% natuurlijk, altijd fijn! 




De lotion van clinique is al jaren mijn holy grail, het maakt mijn huid glad en zacht en het verwijderd dode huidcellen. Deze blijf ik opnieuw kopen, nu dus ook weer. Van lush zit er een douche gel bij met de naam the olive branch. Hij was wel oké, maar ik zou hem niet opnieuw kopen.




Tot slot twee haar producten. Als eerst mijn CHI shine infusion spray, een glans spray die ik gebruik bij het stijlen van mijn haar en het beschermd ook gelijk tegen de hitte. Dit zorgt ervoor dat mijn haar 2x zo snel stijl is en maakt het zacht en glanzend, ik kan echt niet zonder dus ik heb al een nieuwe flacon staan gelukkig. En als laatst de Aussie miracle moist conditioner. Hij is heel fijn, maakt mijn haar zacht en het ruikt heerlijk naar zoete bubblegum. Deze ga ik zeker weer kopen.



Dit was het dan, best veel op zich, maar ik ben blij dat de producten die bijna op waren nu opgeruimd zijn en ik weer aan verse beautyproducten kan beginnen.

Q: Maken jullie veel op?

13 opmerkingen:

  1. Ik vind het leuk om dingen op te maken, dan heb ik weer plek voor nieuwe producten. Ga je het de volgende keer ook in een filmpje doen? Xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wow veel producten opgemaakt! De volgende keer als ik in de Trekpleister ben, neem ik ook maar zo'n fles oog make-up remover mee!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben de tel gewoon kwijt hoeveelste make-up remover van de Trekpleister dit is, maar heb er al zoveel opgemaakt. Voor die prijs een prima product ;-)

      Verwijderen
  3. Weer zo'n fijne producten allemaal! Ben wel benieuwd naar die Chanel-oogcrème, klinkt heel goed. Dus weer iets voor op de wishlist :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, die van Chanel is echt een aanrader, dit is mijn tweede en ik heb er ook echt lang mee gedaan :D

      Verwijderen
  4. Ik maak ook nooit zoveel op in een maand,
    ben erg benieuwd naar die Aussie producten.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is vanaf 21 mei, dus sinds mijn laatste opgemaakt artikel. Normaal maak ik ook nooit zoveel op hoor haha. Alleen toen ik alles opgeruimd had, ging het opeens erg snel ;-)

      Verwijderen
  5. Ikik vind het fijn dat je ook aangeeft war om je het wel/ niet/opnieuw zou kopen!
    Leuk artikel en veel opgemaakt!:)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je.. ja, dit keer erg veel volgende keer vast weer veel minder haha

      Verwijderen
  6. Wat leuk om te lezen of je het wel of niet weer zou kopen! De Herome S.O.S spray heb ik ook en vind ik heel fijn, gebruik ik vaak 's ochtends voordat ik mijn make-up aanbreng :-)

    BeantwoordenVerwijderen