De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Favoriete lipproducten (Summer Edition)

Lipproducten die ik graag gebruik in de zomer...

My life in pictures

Juli 2012 editie

Shoplog juni 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

dinsdag 21 augustus 2012

Nieuwe geuren...

Er komen vaak nieuwe geuren uit. Soms geuren die mij niet zo erg aanspreken, maar soms juist geuren waar ik heel erg nieuwsgierig naar ben en zeker nog aan mijn collectie zou willen toevoegen. Ik ga een aantal nieuwe geuren met jullie delen.




Als Chanel een geur uitbrengt dan ben ik altijd gelijk nieuwsgierig. Deze moderne versie van de klassieke coco geur heet coco noir. 





Ik ben gek op de geuren van Marc Jacobs. Daisy is dan ook al heel erg lang een favoriete geur van mij. Al vind ik het flesje van de nieuwe geur 'dot' minder mooi dan de andere, alsnog staat deze zeker op mijn wishlist.





De lillte black dress, onmisbaar in iedere kledingkast. Hier is deze nieuwe geur van Guerlain naar vernoemd. Ook onmisbaar in mijn collectie?


Gucci Premiere. Goud, chic en luxe. Dat straalt deze geur uit. En zeg nou eerlijk, na het reclame spotje met Blake Lively is iedereen wel nieuwsgierig naar hoe deze geur ruikt, toch?



Ten slotte een geur die nog niet in de winkels ligt, maar het flesje ziet er zo mooi uit. Het is een flesje in vorm van een clutch. Chic en stijlvol. Nu maar hopen dat de geur ook heerlijk is.

Intussen heb ik de eerste vier geuren geroken. En ze zijn eigenlijk allemaal wel zoals ik een beetje verwachtte. Dot, Coco noir en de Guerlain geur gaan zeker op mijn wishlist. De laatste was toch het meest verrassend omdat de geur heel zoet was en lekker naar kersen ruikt. Heerlijk!


Q: Naar welke geur zijn jullie het meest benieuwd?

8 opmerkingen:

  1. Ooooh, dat flesje van Guerlain ziet er geweldig uit!! Wie weet moeten we die maar aanschaffen, de little black dress;)!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben naar ze allemaal nieuwsgierig! ^^ True story, ik hou nou eenmaal van parfum's. Alleen koop ik er geen de laatste tijd, aangezien ik even wat centjes wil bewaren voor de Lady Gaga parfum die binnenkort op de markt is!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige flesjes allemaal! Ik ben benieuwd of ze ook zo lekker ruiken :)

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Vooral laatste flesje vind ik erg mooi! Ik ben zelf erg benieuwd naar de Lady Gaga parfum die (helaas) niet in dit rijtje staat!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe geur van Gucci! Het flacon van de nieuwe Guerlain geur ziet er prachtig uit zeg.. Ook die clutch is bijzonder mooi!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ik vind die van Guerlain ruiken naar drop winegums haha

    BeantwoordenVerwijderen