De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

donderdag 21 februari 2013

De beauty kleuren voor het voorjaar

Vurig rood, smaragdgroen en oceaanblauw. De kleuren die van het voorjaar niet mogen ontbreken in je beauty stash. Bovendien, maak je met de juiste make-up je outfit, van kleding tot schoenen, helemaal compleet. Ik laat je graag de beauty kleuren zien van het voorjaar.



Vurig rood
De klassieke rode lip is weer terug van eigenlijk nooit weggeweest. Een mooie rode lippenstift zorgt voor een instant elegante touch en geeft elke outfit een extra pop of colour. Kortom: onmisbaar in de beautystash van de hedendaagse vrouw. Let wel op dat je bij de keuze van een rode lippenstift kijkt naar welke tint het beste past bij jouw huid- en haarkleur. In de gespecialiseerde parfumeries kunnen ze je perfect helpen bij de keuze van een mooie lippenstift.





Smaragdgroen
Uitgeroepen tot kleur van het jaar door kleurenspecialist Pantone. En geen wonder, deze prachtige groene kleur is zowel verleidelijk als warm en is een zeer welkome kleur in je garderobe. Tip: het merk Expresso heeft veel groene items in de lentecollectie. Maar naast je kleding is smaragdgroen ook prachtig voor op de ogen. Vooral als je zelf bruine of groene ogen hebt, is deze kleur een must. Smaragdgroene nagellak is trouwens ook een hit en extra mooi in combinatie met goud.





Oceaanblauw
 Naast smaragdgroen is blauw de knalkleur voor je ogen. Vooral oceaanblauw, de wat meer knalvariant, is een prachtige kleur. Op de catwalk zagen we knalblauw al in een strakke steep op en onder de ogen, maar ook wat meer uitgeveegd is blauw een fijne kleur die zeker het proberen waard is.

Wat is jouw favoriete beautykleur voor het voorjaar?

6 opmerkingen:

  1. Ik ga voor beidde kleuren..... hiervan kan ik echt niet kiezen! ;-) Felle kleuren zijn prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Oh wat een mooie kleurtjes! Rode lippenstift is en blijft mijn favoriet, dus ben blij dat ie blijft! Dan kan ik weer mooie tintjes aanschaffen :)
    Smaragdgroen en dat knalblauwe vind ik ook prachtige kleuren. Ik ben helemaal blij met de kleurtrends van dit voorjaar :)

    X

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Whoa, die blauwe eyeliner! Jammer dat de foto erg gephotoshopped is, maar feit blijft dat knalblauwe eyeliner toch wel heel stoer staat. Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen