De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Favoriete lipproducten (Summer Edition)

Lipproducten die ik graag gebruik in de zomer...

My life in pictures

Juli 2012 editie

Shoplog juni 2012

Kijk wat ik de afgelopen tijd bij elkaar geshopt heb...

maandag 21 maart 2011

Nagellak: Butter Londen - Rosie Lee (Zalando bestelling)


Bij Zalando scoorde ik dit geweldige lakje. Glamoureus, chique, stijlvol but oh so girly! De Butter Londen nagellak in de kleur Rosie Lee. Ik ben zelden zó enthousiast over een nagellak. Misschien omdat het mijn eerste glitternagellak is of gewoon omdat hij roze is. I don't know, but I love it!

Jullie kennen Zalando allemaal vast wel van de reclames of misschien heb je er zelf weleens geshopt. Het is een online shop waar je een enorme collectie aan schoenen kunt vinden. Ook kun je er kleding kopen van VeroModa en allerlei andere merken. Maar als echte beauty liefhebber was ik natuurlijk te vinden in het beauty hoekje. Zij hebben namelijk ook veel mooie beautyproducten in de webshop staan. Met € 50,- shop tegoed die Zalando mij heeft aangboden, sloeg ik mijn slag.



Ik heb daar o.a. dit fantastische lakje van Butter Londen gescoord. Normaal ben ik niet zo van de glitter, maar deze is zó mooi. Als de zon er op schijnt, glinstert hij aan alle kanten. Ik blijf er maar naar kijken. Mijn nieuwe favoriet!

In het echt is het trouwens nóg mooier dan op de foto, can you believe it?




Hij lakt verder heel makkelijk. In 2 lagen is hij volledig dekkend en heb je een hele nagel vol met glitters. In de zomer zal ik dit lakje zeker heel vaak gaan dragen. Het nadeel is wel dat áls hij chipt, dus een stukje nagellak eraf gaat, het gelijk een heel stuk is. Maar over het algemeen blijft het nog best lang zitten. Het merk is verder trouwens volledig dierproef vrij.




Wat ook een nadeel is, is dat het vrij moeilijk eraf te halen is. Dat is eigenlijk met elk glitterlakje zo, dus ook bij deze. Hoewel ik daar wel een hele goede manier voor gevonden heb. Ik had namelijk al eerder een artikel geschreven over de nagellakremover van de Sephora. Hier kan je je vinger in stoppen en als je hem er weer uithaalt, is ook je nagellak verdwenen. Voor deze lak geldt eigenlijk hetzelfde, je moet hem alleen iets langer laten weken en draaien. De nagellakremover haalt dus ook dit lakje van je nagels.


Verder ben ik heel tevreden over mijn bestelling. Donderdag had ik mijn bestelling geplaatst en zaterdag stond het pakketje al thuis op mij te wachten. Prima dus! Je hoeft bij Zalando trouwens ook nooit verzendkosten te betalen, dat is altijd fijn! Het enige nadeel vind ik dat er geen kleurnamen of nummers bij de beautyproducten staan. Ik vind dat zelf altijd fijner omdat ik dan swatches kan zoeken op het internet/blogs. Maar ik moet wel zeggen dat de artikelen die ik gekocht heb wel exact overeenkwamen met de foto's.

Ik heb nog twee andere artikelen besteld, daar volgen later reviews over.

De Butter Londen Rosie Lee nagellak is € 18,00,- voor 11 ml.

1 opmerking: