De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

dinsdag 26 februari 2013

Vernieuwde kortingscode.nl

Online shoppen en kortingscodes gaan bij mij hand in hand. Als ik iets online wil bestellen kijk ik altijd wel even of er kortingscodes zijn. Gratis verzending, een percentage of een bedrag korting. Dat is altijd mooi meegenomen natuurlijk. Laatste tijd koop ik steeds meet online, het is dus goed dat er website's bestaan als Kortingscode.nl. Zij zetten alle kortingscodes voor je op een rijtje. Dat bespaard geld én tijd! Nu is de site zelf helemaal vernieuwd..


Met hun nieuwe slogan "Tijd voor korting" spreken zij veel mensen aan, want dat wil iedereen toch wel. Online shoppen vanuit je luie stoel en nog besparen ook. Ideaal! 




Zij werken samen met grote shops zoals Bijenkorf, Sans-online, Zalando, Bol.com, V&D en nog veel meer. Kijk hier voor alle winkels. Je kan handig op categorie zoeken om bij de juiste webshop terecht te komen. Of je nou voor fashion, beauty, school spullen of elektronica gaat. Neem voor iedere aankoop eerst even een kijkje op de kortingssite. 



Zoals ik al zei is de site compleet vernieuwd. Het is een frisse nieuwe blauwe site. Heel overzichtelijk en duidelijk. En een zoekmachine die je altijd op weg helpt. 

Q: Kopen jullie veel online? En gebruiken jullie daar vaak kortingscodes voor?

4 opmerkingen:

  1. Haha, ineens komt deze overal voorbij! Ik kon hem al, hij is echt handig. Ik koop vaak online en gebruik bij h&m bijvoorbeeld altijd een code.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Iedereen is fan he :-) Ik maak er ook al een tijdje gebruik van, ik shop vrij vaak online, maar alleen als ik een korting te pakken krijg en je bespaart je een hoop hoor :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Altijd handig kortingen gebruiken. Ik shop niet zo vaak online, alleen als er (veel) kortingen zijn, of bijna nergens anders in de winkels te koop is. Of als ik lui ben XD

    BeantwoordenVerwijderen