De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 27 februari 2013

Lily's Cupcakes Servies

Oh em gee! Hier kan je mij dus midden in de nacht voor wakker maken, ik houd hier van! Servies van Lily's Cupcakes. De meeste kennen de bekende luxe cupcakes van het merk wel, zij hebben dus ook servies. Ik had al een aantal items, maar nu heb ik er wat dingen bij besteld op Serviesshop.com. Ziet het er niet geweldig uit?



Ik houd echt van mooie, leuke girly dingen, die kwalitatief ook nog eens heel goed zijn. Vandaar ook dat Too Faced een van mijn favoriete make-up merken is.Dit is echt de Too Faced onder het servies. Mooi porseleinen servies, met schattige cupcakes en leuke dessins. Heel clean & chic. Dit past echt perfect bij mij, jullie snappen natuurlijk wel dat ik dit moest hebben.




Ik drink graag thee en koffie, dat is dan natuurlijk leuker in een leuke mok. Ik heb twee XL mokken voor thee. Daar passen de thee schoteltjes precies op om het goed warm te houden en ze kunnen daarna gebruikt worden op je thee zakje op te leggen. Leuk om lekker te thee-leuten met je vriendinnen. 







Een suikerpotje past daar ook perfect bij. Ik doe altijd wat bruine suiker in mijn koffie of thee. Die kunnen leuk in dit suikerpotje. Het heeft hetzelfde patroontje als de mokken. Ook het kleine kommetje van 9,5 cm is leuk. Hier kan je wat lekker voor bij de koffie of thee in doen. M&M's, vijgen en dadels of nootjes. een perfecte set dus.



Het Lily's Cupcakes servies is te koop op Serviesshop. Hieronder zie je de prijzen. Het is nu allemaal met 50% korting in de webshop, dus dat is extra leuk!

XL mok  €8,95 €4,47
Suikerpot  €9,95 €4,97
Kom €6,95  €3,47
Thee Tip  €3,95 €1,97

Ik ben hier echt heel blij mee. Ik heb al meerdere dingen eerder aangeschaft. Op mijn wishlist staan nog de thee pot, het taart plateau en de grote kommen. Zo heb ik een leuke collectie bij elkaar!

Q: Wat vinden jullie van dit leuke servies en kennen jullie Lily's Cupcakes?

16 opmerkingen:

  1. Cute.....ik ga meteen even een kijkje nemen....;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk! Zoiets zoek ik al een tijdje, leuk en schattig, maar niet kinderlijk! Heel gaaf :D xx Esther

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat toevallig, ik heb gister ook best wel wat servies gekocht van Lily's Cupcake, via dezelfde webshop. Zag dat ze 50% korting hadden dus ik heb even wat ingeslagen. Alvast voor mn uitzet! Ziet er allemaal echt super leuk uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ah dat ziet er echt heel erg schattig uit :)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik heb er ook een grote mok van, zat in de MissLipgloss Goodiebox. Maar oh oh, 50% korting? Ik ga die webshop checken ;-) Thx voor de tip!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Oh, wat zijn ze schattig! Ze zijn echt leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Zijn inderdaad schattig serviesgoed. En voor 50% korting weten we wel raad mee :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat een geweldig servies, te schattig!! Misschien nog wel leuker dan Blond Amsterdam, vind ik.

    BeantwoordenVerwijderen