De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 19 november 2014

Pruimen/noten balletjes

De laatste tijd let ik wat meer op wat ik eet, er moeten nou eenmaal wat kilootjes vanaf. Er zijn ongemerkt de laatste jaren wat kilo's bij gekomen en daar wil ik toch snel weer vanaf. Nou ben ik totaal geen voorstander van diëten, maar een gezondere leefstijl zag ik dan wel weer zitten. Gewoon een paar veranderingen kan al een groot verschil maken. Deze snack is daar een voorbeeld van. Het geeft je wel de nodige energie, maar niet de onnodige vetten en suikers. En het leukste, het is super makkelijk om te maken! 


Wat heb je nodig?

- Een blender
- Gedroogde pruimen zonder pit
- Verschillende soorten noten
- Kokos snippers


De pruimen en noten heb ik bij de tuinen gekocht. De noten zijn ongezouten en zijn er in allerlei soorten. Ik kocht een zak gemengde noten met o.a amandelen en cashew, daarnaast nam ik ook een zak lijnzaad en zonnebloempitten mee. Deze zitten vol vitamine en mineralen, erg goed voor je dus! De kokossnippers kocht ik bij de toko, maar in de supermarkt zijn ze ook gewoon te krijgen. 


Ik heb 500 gram pruimen gebruikt en ongeveer de helft, 250 gram, aan noten. Je kunt zelf een mix van noten maken die je lekker vindt. Dit gooi je allemaal samen in de blender en dan laat je hem zijn werk doen. Dit wordt een plakkerige massa en als het goed is heb je een mooie evenwicht tussen noten en pruimen. Je maakt hier bolletjes van en dipt het in een bakje met kokos. Laat het even lekker hard worden in de koelkast en je bent klaar!


Nu heb je een lekkere snack voor bij de thee of s'avonds voor de televisie. 

Eetsmakelijk!

10 opmerkingen: