De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

dinsdag 31 januari 2012

Oriflame Tender Care Protecting Balm


Kennen jullie Oriflame? Oriflame is een Zweeds cosmeticabedrijf dat al 40 jaar succesvol beautyproducten verkoopt. Zij verkopen hun producten, die op basis zijn van natuurlijke ingrediënten, wereldwijd in meer dan 60 landen. Dit gebeurd vaak tijdens workshops en thuisparty's voor beautyproducten, maar zij hebben ook een webshop waar je heel gemakkelijk alle producten kunt bestellen.

Nu jullie Oriflame kennen ga ik jullie kennis laten maken met hun #1 bestseller. De Tender Care Protecting Balm, ook wel bekend als 'het wonderpotje'.



De Tender Care Protecting Balm is een balsem op basis van bijenwas en plantaardige oliën die voor verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Het kan gebruikt worden als lippenbalsem, nagelriemcrème en op droge en ruwe plekjes op gezicht en lichaam. Het maakt de huid zacht en soepel en heeft een herstellende werking, ideaal voor een droge huid.



Het product zit in een schattig potje van 15 ml. Potjes zijn wel minder hygiënisch, maar ik vind het zelf altijd fijn werken omdat je het dan wat royaler kan aanbrengen. Het product is niet plakkerig en voelt daarom heel fijn aan op mijn huid en lippen. Verder smeert het gemakkelijk en is het helemaal geurloos. Er is ook een chocolade variant hiervan verkrijgbaar, het product is exact hetzelfde alleen ruikt het naar chocolade.

En niet geheel onbelangrijk, Oriflame test niet op dieren.



Ik gebruik dit product standaard op mijn lippen elke ochtend voordat ik mijn make-up opdoe en elke avond voordat ik ga slapen. Het hydrateert mijn lippen en het is een goede basis voor mijn lipstick of gloss. Het formaat is ideaal om mee te nemen, vaak draag ik het ook mee in mijn tas om het gedurende de dag voor mijn lippen te kunnen gebruiken of als nagelriemcrème. Dit is zo'n fijn product dat ik het minimaal 2x per dag gebruik. Het kan overal voor gebruikt worden en geeft een mooi resultaat, vandaar dat het door velen ook is bestempeld als 'het wonderpotje'.




Dit was voor mij mijn eerste ervaring met Oriflame, ik kende het merk zelf namelijk niet, en ik ben aangenaam verrast moet ik zeggen. Het is een erg fijn product en de prijs/kwaliteit verhouding is goed. Ook hebben zij regelmatig goede deals op de site staan. Ik ga zeker meer producten van Oriflame voor jullie testen, vooral ook omdat het alleen online te koop is en bij thuisparty's en workshops en sommige hier nog geen ervaring hebben met de producten.

Het wonderpotje is te verkrijgen via de webshop van Oriflame voor € 9,95.

Van welke Oriflame producten zouden jullie een review en/of swatches willen zien?

12 opmerkingen:

  1. Mijn oma zweert bij dit potje, ze gebruikt het voor vrijwel alles op haar huid. Ik heb het een paar gebruikt bij haar en het is inderdaad fijn spul.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ziet erg goed uit en lijkt me een fijn product.
    Zelf kende ik het nog niet..

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Deze heeft mijn moeder ook, ze vind hem echt geweldig. We wisten niet meer van welk merk dit was, maar nu wel. Bedankt voor dit artikel! Nu kunen we hem weer opnieuw bestellen.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Leuk om te horen! Er is nu een actie dat je de 2e gratis krijgt :D

      http://nl.oriflame.com/products/show-skin-care.jhtml?tag=tender_care_hook_offer

      Verwijderen
  4. Leuk artikel! Ik zou graag swatches van de Oriflame lipsticks willen zien omdat de kleuren moeilijk te zien zijn op de site.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie fotos! Het lijkt mij een erg fijn product, ik kende het merk niet, ik ga maar even in de webshop snuffelen.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuk artikel! Wordt nu wel erg benieuwd naar dit merk! Ga gelijk ff kijkje nemen in de webshop!
    Misschien een review over lipstickjes van dit merk? Zou erg leuk zijn! ben gek op lipstick! hihi
    Groetjes Lola

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hallo dames, de Tender care ( ook wel wonderpotje genoemd)
    is tot 27 december te bestellen bij uw plaatselijke beautylid, adviseuse of manager, voor de prijg van: 3 voor 12.95
    Of wordt zelf Beautylid en ervaar nog meer prachtige producten.
    kijk op de website en vind een contact persoon bij u in de buurt.

    vr. gr. Femke ( manager bij Oriflame)

    BeantwoordenVerwijderen