donderdag 1 december 2011

Shoplog webshop: Beautyjoint.com bestelling


Ik had nog niet vaak beautyproducten online gekocht en al helemaal niet van een Amerikaanse website. Ik wist niet dat ze gewoon ook naar Nederland verzonden, dat de verzendkosten heel hoog zouden zijn.. noem maar op. Maar niets bleek minder waar! Ik kwam beautyjoint.com per toeval tegen en besloot het te proberen, ik liet dit weten en kreeg een aantal verzoekjes voor een shoplog. Dus bij dezen, ik ga jullie laten zien wat ik daar besteld heb.



Ze verkopen voornamelijk wat goedkopere merken zoals NYX, Milani en LA girl, maar ook een aantal andere merken en producten. Niet heel erg veel producten, maar genoeg om je te kunnen uitleven. Het is lekker overzichtelijk en goedkoop. Alles in de webshop is in dollars (logisch het is Amerikaans ;-) ), maar bij het afrekenen in PayPal wordt het automatisch omgerekend in euros. Heel simpel!






Ik had sowieso wimperlijm nodig, mijn dopje was stuk gegaan en de lijm was uitgedroogd. Ik had veel over de DUO wimperlijm gehoord, die wilde ik graag proberen. De lijm die ik had droogde wit op, die zag je dus zitten, niet bepaald mooi. Op de website zag ik deze roze versie van de DUO lijm (Dark tone), deze lijm droogt zwart op. Ideaal, want dat is dezelfde kleur als de nepwimpers, mascara en eventueel eyeliner. Je ziet de lijm dus totaal niet zitten, SUPER! Ik heb de lijm al uitgeprobeerd en het blijft gewoon heel goed zitten en het is waterproof, ik ben hier dus heel blij mee en zou geen andere lijm meer willen gebruiken.

DUO darktone wimperlijm $6,99 (omgerekend € 5,62)



Bij wimperlijm horen natuurlijk nepwimpers. Ik zag een leuk merk dat ik nog niet kende, maar wat mij wel heel erg aansprak. Het merk Red Cherry, zij hebben nepwimpers van 100% mensenhaar. Je ziet dus geen plastic haartjes die er nep uitzien. Ik koos deze twee wimpers uit, de ene wat dramatischer en de andere gewoon net wat voller en langer. Ik ben blij verrast door de prijs/kwaliteit verhouding, gewoon heel goed en goedkoop. Hier ga ik zeker meer van bestellen. 

Red Cherry false lashes $ 1,99 p.s. (omgerekend € 1,60 p.s.)




Dan twee oogproducten, hier had ik nog geen ervaring mee, maar ik was toch aan het bestellen en gooide deze twee producten ook mijn mandje in. Het is een vloeibare eyeliner van LA girl, deze is wat dikker en heeft een vilten applicator. Je kan makkelijk een lijntje zetten, prima product. Het andere product is een potlood van NYX, een witte. Ik had nog geen witte potlood en die is heel handig om looks mee te maken en om je waterlijn wit te maken om je ogen groter te laten lijken.

LA girl mark my eyes liquide eyeliner $ 4,50 (omgerekend € 3,61)
NYX eyepencil white $ 1,75 (omgerekend € 1,41)



En tot slot een penseel van Bare Escentuals, een merk dat jullie denk ik wel kennen van de Bare minerals mineralen foundation poeder. Dit is een penseel die heel erg geschikt is om transparante poeder als "laatste stap" aan te brengen. Hij is onwijs zacht, hele goede kwaliteit en super goedkoop!

Bare Escentuals poeder penseel $ 4,99 (omgerekend € 4,01)

Verzendkosten

Natuurlijk moet het helemaal vanuit de US naar Nederland verzonden worden, dus er komen nog wel verzendkosten bij. Bij iedere bestelling betaal je alseerst 1$ handling fee, een soort van administratiekosten. Daarna betaal je verzendkosten afhankelijk van de hoeveelheid producten, hoe meer producten, hoe hoger de verzendkosten. Ik heb voor deze bestelling $6,20 aan verzendkosten betaald. Dat is omgerekend € 4,98, dat is best goedkoop voor een Amerikaanse website.


Leuke webshop dus en zeker een aanrader!

7 reacties:

Peggy Timmermans Visagie zei

Die brush is echt wel heel goedkoop, is hij zeker echt? Ik heb er nl. ook een aantal van BM en deze hebben een zwarte hendel...ik vraag maar. Als ie maar goed werkt! Toffe aankopen!

Deborah zei

hoe betaal je? via paypal zeker?

Maya zei

@peggy: ik heb meerdere penselen van bareminerals, hij is helemaal echt :)

@Deborah: Ja, ik heb via PayPal betaald :)

Esmeralda zei

Leuke spullen, ik ga ook even kijken :D

Nail-Gloss zei

Leuke dingen!

Elke zei

Ziet er goed uit! :)

Wendy. zei

Leuk, Ik heb er gelijk besteld. Dank je :)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...