dinsdag 17 mei 2011

Guerlain - Météorites Perles


Guerlain is echt een prachtig merk. Stuk voor stuk zijn de producten echte juweeltjes. Zij werden bekend met hun terracotta poeders, maar hun météorites perles zijn ook echt geweldig mooi. Het merk laat alle poeders met de hand maken, echte luxe dus. Deze parels geven je huid een glow, hij ziet er mooi uit en hij ruikt zelfs lekker. Can you believe it?

" Een waaier aan verhelderende kleuren zorgt voor een zuivere en absoluut magische teint. Eén enkele keer aanbrengen volstaat om de huid te doen stralen. " - Guerlain

Dit is een soort highlighting poeder met een mix van verschillende kleuren om bepaalde kleuren te versterken of te neutraliseren. Zo willen wij roodheden natuurlijk neutraliseren en roze, goud en/of beige juist versterken om een mooie gezonde huid naar voren te laten komen. Elke kleurharmonie wordt gevormd door 3 soorten parels, die corrigeren, egaliseren en verhelderen. Je ziet er gezonder uit en je straalt!

Oké. Nu weten we wat het product doet. Ik ben al overtuigd, maar ik laat de rest ook nog even zien. ;-)











Is de verpakking niet prachtig? Het zit in een luxueus metalen doosje met mooie versieringen. De parels zitten goed verpakt met het dons sponsje, zo kunnen ze ook niet breken. Ook deze parels zijn weer met de hand gemaakt, het duurt 6 uur om de pareltjes te maken. Ik heb de météorites perles in de kleur 'teint rosé 01', hier zitten witte, gouden, paarse en roze parels in. Verder zijn er nog 2 andere kleur combinaties mogelijk.




En dan even de geur, hij ruikt echt goddelijk! Ik heb nooit een poeder geroken die zo lekker ruikt. Guerlain beschrijft het als een unieke viooltjes geur. Ik weet niet hoe ik het moet beschrijven, maar het is heerlijk zoet en bloemig, maar ook weer niet te overheersend. Maargoed, die geur ruik je natuurlijk niet als het product op je gezicht zit.



Op foto's, in de zon of gewoon voor dagelijks gebruik is hij heel mooi. Ik vind dit echt een heel mooi product. Het geeft je de perfecte glow die je vaak op foto's ziet. Op de foto hierboven heb ik de météorites aangebracht boven mijn blush op de jukbeenderen. De foto is niet echt heel duidelijk, maar je kan de glow wel duidelijk zien. Ik vind het echt heel mooi.

Likes

- Geeft een mooie glow en maakt je huid stralend
- Met de hand gemaakt, een uniek en luxe product dus.
- Hij ruikt heerlijk!
- Ziet er prachtig uit
- Bij iedere luxe parfumerie verkrijgbaar
 
Dislikes

- Vermijd dit product als je een parfum allergie hebt.
- Niet handig om mee te nemen in je tas (daar zijn weer andere météorites producten voor)
- Hij kost € 45,50

Wat vind jij van het product?

6 reacties:

Samantha zei

super mooi!
ziet er echt beeldig uit

Maya zei

@Samantha

Dankje! :D

Martina zei

super mooi product!
Echt een mooie glow

zelf wil the four season bronzer zo graag hebben :) hihi

Maya zei

@Martina

De four season's van Guerlain is ook heel mooi! Daar komt binnenkort een review over ;-)

Asmae zei

Lijkt me een fijn product. Wil ik een keer aanschaffen.

www.GlossyScene.nl (nieuwe blog)

Sanaz zei

hij staat op de lijst :P

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...