dinsdag 25 januari 2011

Witte nagellak + witte nagels on Celeberties!


Witte nagellak wordt veel gebruikt, maar dan wel alleen het tipje van je nagels om een french manicure mee te creëren. Maar witte nagels is een echte trend geworden. Heel je nagels wit, voor een chique en stijlvol resultaat. Veel sterren waren je al voor. Kijk mee voor de foto's..



Wat natuurlijk belangrijk is bij witte nagellak, is om te voorkomen dat je er niet uitziet alsof je typex op je nagels hebt gesmeert, dat is niet zo heel charmant. Gewoon mooie witte, glazend nagels die je look compleet maken. Vooral Kim Kardashian is vaak gespot met opvallende witte nagels. Maar ook vele anderen.









Ook is witte nagellak onmisbaar bij nail-art. De witte kleur vormt een mooie basis of geeft een finishing touch. Dan is het ook belagrijk dat de nagellak mooi dekkend  en opvallend is. Dus niet een transparante of naturel kleurtje. 



Witte nagellak is vaak wat dikker en geeft daardoor ook strepen, maar ik heb een hele mooie gevonden. De Alpine snow van OPI. Deze geeft een mooie dekkende streeploze lak, na twee laagjes. Een glanzende top coat eroverheen maakt het mooier en natuurlijk glanzender. Zo krijg je de look waar o.a. Kim Kardashian zo een fan van is.



OPI - Alpine Snow

1 reacties:

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...