De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

donderdag 26 januari 2012

Brush Guards.. Houd je penselen in vorm!


Met penselen kun je heel lang doen, het is echt een investering. Vooral als je wat duurdere penselen koopt wil je er natuurlijk extra goed voor zorgen zodat ze langer meegaan. Goede verzorging bestaat uit reinigen, netjes bewaren én brush guards gebruiken! Dit zijn "hoesjes" voor om je penselen om de haren goed in model te houden. Deze manier en budgetproof en werkt perfect voor penselen voor het gezicht!

Ik kwam de brush guards al eerder tegen op verschillende webshops, maar daar betaal je er al snel zo'n 6 euro voor. Laatst kwam ik ze tegen op Ebay voor 1 dollar, dat komt neer op zo'n 80 eurocent inclusief verzendkosten (!!). Super goedkoop dus!




Als je dit besteld krijgt je een rol van 1 meter thuisgestuurd. Je kunt deze dan zelf op maat knippen zodat ze op je penselen passen. Het is een soort plastic netje dat rekbaar is. Het past op bijna alle grotere penselen, vaak de gezichts- en blush penselen. Voor oogschaduw- en lip penselen is het te groot en daar kun je hem dus niet voor gebruiken, maar volgens mij zijn er ook kleinere maten verkrijgbaar.





Ik gebruik ze na het reinigen om ze dan goed in vorm te houden en laat ze dan zo staan totdat ik ze weer nodig heb om mijn make-up mee te doen. Mijn penselen krijgen zo hun oude vorm terug en staan niet meer zo uit elkaar. Je kunt ze zo ook beter meenemen in je toilet tas, ze zijn dan goed beschermd. Ik vind dit zo handig en echt een aanvulling voor mijn penselen. Ze zijn ook gewoon herbruikbaar dus je kunt er lang mee doen, ik desinfecteer ze wel om de zoveel tijd met alcohol.



Gebruiken jullie brush guards?

13 opmerkingen:

  1. Wat handig zeg die brush guards! Misschien moet ik toch maar overwegen om ze te gaan bestellen..

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ga ze zeker ook bestellen bij de volgende, ze zijn idd heel goed om je penselen in vorm te houden :).

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben ook er ook al lang naar op zoek, maar vind ze steeds zo duur! Heb je een link? Want ik vind ze niet op ebay..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. aah inmiddels gevonden, vreemd bij 'brush guard' kreeg ik enkel dingen voor auto's en toen ik er een s achterplakte, meteen raak. :P Ga gelijk bestellen! :)

      Verwijderen
    2. Leuk dat je ze ook haalt! veel plezier ervan :)

      Verwijderen
  4. Het ziet er wel heel mooi uit! Ik denk dat je zoiets in de bouwmark ook wel kunt vinden eigenlijk. Ik zal het eens aan mijn vriend vragen :-p (die werkt daar)

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hhm nee ik had er eerlijk gezegd ook nooit van gehoord!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Het is ook handig om je penselen mee te vervoeren ;-)

      Verwijderen
  6. Dat is een leuk idee zeg! En heel erg handig!
    Ik had nog een vraagje over je opberg systeem van je make-up kwasten en penselen! Waar haal je die transparante beads, die vulling, vandaan? Ik ben al een hele tijd op zoek naar die beads, maar ik kan ze echt nergens vinden..

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Die heb ik gekregen, ik weet helaas niet waar je ze kan kopen. Je zou een hobby winkel kunnen proberen, misschien hebben zij het daar wel :)

      Verwijderen
    2. Ahh oké! Ik zal daar eens gaan kijken! In ieder geval bedankt!
      En bedankt voor je reactie!

      Verwijderen