De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 9 januari 2013

Philosophy Purity one step facial cleanser

Met mijn gemengde huid geef ik de voorkeur aan het reinigen van mij gezicht met water. Het blijft steeds weer een zoektocht naar een product te vinden dat mijn gezicht goed reinigt, maar mij huid niet uitdroogt. Ik had veel gehoord over de Purity one step facial cleanser, dus besloot ik het een tijdje geleden aan te schaffen (te zien in deze shoplog). Ook zo benieuwd of het product ook echt fijn is?

Het is een product dat je gebruik om in één stap je gezicht te  reinigen. Je gebruikt het om een vochtige huid en masseert het product in. Je kunt het daarna weer met veel water afspoelen en je bent klaar. Fijn, want hoe leuk ik het ook vind om iedere ochtend make-up aan te brengen, ik zie er toch soms een beetje tegenop om het s'avonds weer goed af te halen. 


"purity made simple is een met ‘awards’ bekroonde gezichtsreiniger voor dagelijks gebruik. Purity made simple verwijdert make-up, reinigt, verkwikt en hydrateert de huid in één simpele stap.

* Verwijdert snel vuil, olie en make-up en ondersteunt de natuurlijke vochtbalans in de huid
* Mild genoeg voor gebruik rond de ogen en de gevoelige huid
* Bevat 12 essentiële oliën om de huid te kalmeren en verlichten." - ici paris xl



Het is een beetje een creamy achtige textuur, het schuimt niet heel erg en is mild voor de huid. Wat hij ook heel belangrijk vind is dat hij mij geen trekkerig gevoel geeft. Dat heb ik wel eens met producten en daar kan ik niet zo goed tegen. Je hebt er maar een klein beetje van nodig en haalt dan in een keer mijn hele make-up eraf. Daardoor doe je best lang met zo'n flesje. Ik heb de kleinste maat van 90 ml, maar er zijn ook grotere flessen beschikbaar. Het is een one-step product. Je hoeft daarna dus niet te gebruiken, heel makkelijk in gebruik dus. Ikzelf vind het altijd wel fijn om er een lotion na te gebruiken, gewoon omdat ik lotions zo fijn vind.


Ik gebruik het product nu al een tijdje en het is echt een favoriet geworden. Als ik thuis kom haal ik vaak direct mijn make-up eraf, zo een simpele stap is dan ideaal. 



Philosophy is exclusief verkrijgbaar bij Ici paris XL. De 90 ml is €10,12 en de 240 ml is €20,39. 

11 opmerkingen:

  1. Ik heb hem laatst in een van de boxen ontvangen, vind het een heerlijk product. Als hij op is, ga ik zeker de fullsize kopen.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb er een sample van, vind hem heel fijn! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hij is mijn holy grail reiniger voor 's avonds. Zo handig dat al mijn make-up er in een keer mee verdwijnt, superproduct!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik wil deze morgen gaan halen want ik ben zo lui als het gaat om make up weghalen. Net als wat jij zegt het is leuk om het in de ochtend erop te smeren maar het eraf halen... Blegh :P

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Ik ben er ook erg benieuwd naar als mij reiniger op is zal ik hem is gaan halen ;).

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Het is echt een heel fijn product.
    Liefs, xxx

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Klinkt goed!! Ik vind het altijd zo'n gesmeer met al m'n watjes.. :P

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Klinkt goed, alleen hou ik niet zo van schuimende reinigers. Hou meer van toners of micellar cleansers :)

    BeantwoordenVerwijderen