De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

zaterdag 28 april 2012

l'Oreal Lumi magique primer + concealer

Tijdens een shoplog liet ik al zien dat ik dit duo had gekocht. Ik was benieuwd naar deze nieuwe producten en probeerde gelijk uit. De Lumi magique primer en concealer/highlight pen. De primer is een illuminating vloeibaar product dat je gezicht laat stralen, de concealer/highlight pen bedekt schaduw en donkere kringen en weerkaatst het licht. Ik houd van producten die glans geven en je laten stralen, ik was dus heel benieuwd.


Primer

"Deze primer bevat de revolutionaire Liquid Light technologie die je kunt gebruiken als basis voor je make-up om de teint op een natuurlijke manier te verlichten. De verfrissende emulsie heeft een lichtgewicht textuur voor een makkelijke applicatie en een prettig gevoel op de huid. Een zijdezachte finish met tot 8 uur lang hydratatie.

Hoe te gebruiken: De primer kun je alleen, of als extra verhelderende basis onder Lumi Magique foundation aanbrengen. " - l'Oreal
Concealer/highlight pen
"De Lumi Magique Highlight Pen is een onmisbare make-up accessoire om de 'lichtvangers' in het gezicht extra te benadrukken of juist donkere schaduwen direct te laten verdwijnen. Ideaal om alle plekjes nog even extra te corrigeren, terwijl de natuurlijke helderheid van de teint in tact blijft. 
Hoe te gebruiken: Zet een lichte touch rondom de ogen om donkere kringen of andere tekenen van vermoeidheid te verdoezelen en de blik in no time stralend te maken. Als je foundation gebruikt, kun je de Highlight Pen het beste na de foundation aanbrengen." - l'Oreal


Beide producten hebben een mooie verpakking. Rosé goud met witte accenten. In deze lijn hoort ook nog een foundation, de lumi magique foundation. Deze heb ik niet getest omdat deze mij het minst aansprak en ik gewoonweg al veel foundations heb.



Beide verpakkingen zijn heel handig. De highlight pen heeft een kwastje, je draait aan de onderkant en het product komt er bij het kwastje uit. Je kunt het zo direct met het kwastje om je gezicht aanbrengen. Ikzelf blend het altijd nog even in met mijn vingers. Ik heb trouwens nummer 03.

De primer zit in een pompje, heel hygiënisch, dit soort verpakkingen hebben vaak mijn voorkeur. Handig en gebruik en goed te doseren hierdoor. Het is een smalle verpakking met een inhoud van 20 ml. 



Ik ben heel tevreden over de kwaliteit van deze producten. Vooral de primer. De primer gebruik ik soms als basis onder mijn make-up, het zorgt er dan voor dat mijn make-up langer blijft zitten en er mooier uitziet. Ik meng het product ook soms met mijn foundation, ideaal als je foundation iets te donker is of als je net wat meer een stralende make-up wilt! Soms gebruik ik het ook als highlighter, daar is hij namelijk ook heel geschikt voor. 

Ook de concealer/highlight pen in fijn. Hij is niet heel dekkend, maar dat is ook niet de bedoeling. Hij is te gebruiken voor onder de ogen om er optisch er voor te zorgen dat je er frisser uitziet. Het zorgt ervoor dat je de schaduw of donkere kringen rond de ogen niet meer laat opvallen. Dat werkt bij mij goed, het is een fijne textuur en je ziet hem niet zitten.


Lumi magique primer € 13,99
Lumi magique concealer/highlighter pen € 12,49 (verkrijgbaar in 3 tinten)

l'Oreal is te koop bij verschillende drogisterijen en parfumerieën
.

8 opmerkingen: