De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Filmpje: Mijn everyday make-up bakje

Een kijkje in mijn dagelijkse make-up...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 20 februari 2013

Mijn Sans-online bestelling

Online shoppen is zó handig! Bij veel webshop bestel je vandaag en heb je het morgen in huis. Je past het thuis even goed en zit het toch niet zoals je dacht, dan stuur je het gewoon weer terug. Ideaal! Sans-online is ook zo een webshop, heel handig. Ik plaatste vandaag een hele leuke bestelling. Hij komt dus morgen binnen, ik heb heel benieuwd!




Voor wie Sans-online nog niet kent, het is een fashion webshop met leuke merken als Vero Moda, 10 days, Mexx, Only, pepe jeans, Esprit en nog veel meer. Ze hebben een groot assortiment aan kleding voor damen en heren. Altijd leuk om even rond te neuzen in de webshop.

Gewapend met een shop-tegoed surfde ik naar de webshop en besloot iets moois uit te kiezen. Mijn ogen vielen eigenlijk al gelijk op mooi pumps. Zwarte suède pumps van Tamaris (€55,95). Ze hebben hakken van 10 cm die voorzien zijn van zilvere studs. Niet heel opzichtig, maar wel met een mooi detail. Het voetenbedje is geheel van leer en het heeft een kleine plateau. Ik vind ze echt super mooi! 


Daarbij koos ik ook een basic. Die heb ik altijd nodig en daar kun je nooit teveel van hebben. Een lange top met smalle bandjes van Vero Moda (€8,95), uiteraard in het zwart. 




Morgen komt mijn bestelling dus binnen, ik ben heel benieuwd!

Q: Kopen jullie veel kleding online?

8 opmerkingen: