De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 11 oktober 2013

How to: Shinen als een beauty!

Behoor jij tot de échte beauty's? Dan zit jouw beauty stash natuurlijk vol met de allerlaatste trendy accessoires, make-up en parfum. Ook je kledingkast puilt natuurlijk uit van de laatste mode trends. Als je nog niet helemaal zeker bent of je al helemaal klaar bent voor komend najaar: lees snel verder.

De meest trendy outfit 
De herfst is alweer begonnen en voor je het doorhebt is het winter. Zorg ervoor dat je genoeg kleding in je kast hebt om ook het komende seizoen te shinen als een echte beauty. Zo heb je vooral veel zwart en zwart-wit nodig als je de komende tijd niet af wilt steken bij de rest van de fashionista's. Als je helemaal mee wilt gaan met de laatste mode, kies je voor de Schotse ruiten, oftewel de tartan. De broek en plooienrok met dit motief zijn heel erg leuk. Een korte plooienrok met Schotse ruiten is leuk te combineren met klassieke puntige pumps of hoge slim fit laarzen. Je kunt hierbij ook kiezen voor een stoere sneaker met sleehak.

Er zijn nog veel meer fashion items die dit najaar hot zijn. Ga bijvoorbeeld voor een klassiek bloesje met een witte kraag en een coltrui. De coltrui met geborduurde bloemen is een klassieker die we weer veel gaan zien komende winter. Net als het afgelopen seizoen scoor je deze herfst weer met kleurrijke schoenen. Roze, blauw, paars, groen en rood, maar ook met zwart en wit kun je de straat op. Vergeet ook de details niet! Stoere kwastjes, metalen strikken en natuurlijk studs en neuzen. Er zijn meer dan genoeg combinaties te maken.

De zwoele en minimalistische look 
Najaar en de winter gaan we de zwoele make-up look veel zien. Dit is de look waarbij je je ogen niet al te zwaar opmaakt en voor je lippen rode lippenstift gebruikt. Bij de show van Frankie Morello gaf make-upgoeroe Terry Barber van M.A.C. aan dat de minimalistische look het helemaal wordt dit najaar. Zorg hierbij voor een glossy touch. Accentueer bijvoorbeeld met wat blush je jukbeenderen en oogleden en breng vervolgens een beetje (kleurloze) lipgloss op het hoogste punt van de jukbeenderen en de oogleden aan.

Op en top verzorgde nagels 
Zonder stijlvolle nagels kun je de deur komend seizoen niet uit. Pas je nagels aan op de laatste modetrends. Je kunt de komend seizoen scoren met heel veel verschillende soorten nagels. Wat je ook doet; zorg dat je nagels er netjes en verzorgd uitzien.

Laat je nagels matchen met je kleding en sieraden. De sexy rode kleur komt weer helemaal in. De echte fashionista matcht haar nagels in deze rode kleur met rode lippenstift en rode accessoires. Gebruik voor de rest geen felle kleuren, maar zorg juist voor donkere kleuren die goed passen bij de donkere dagen. Je zit sowieso goed met zwart, maar als je dat te donker vindt kun je kiezen voor donkere kleuren zoals donkerblauw of donkergroen.

Uitgekeken op altijd dezelfde nagels en op zoek naar iets geheel nieuws? Dan is de 3D- nagel vast wel iets voor jou. Dit is de nageltrend van het komende seizoen. Je bepaalt hierbij helemaal zelf hoe je nagels eruit zien en je kunt ze uniek maken door met glitters of steentjes te variëren.



Denk groot!
Zonder de juiste sieraden, tassen, parfum en telefoonhoesjes mist er absoluut iets aan je beauty collectie. Heb jij al grote kettingen en oorbellen? Grote en opvallende sieraden gaan het dit najaar helemaal maken.

De trend van oversized items geldt ook voor de tassen. Zorg dus voor tassen in groot formaat zoals de cowboys bag. Denk groot bij je keuze voor accessoires! Grote kettingen, grote oorbellen, grote tassen en ook grote jassen. Lekker opvallend en ook zeer stijlvol. Ook accessoires voor je smartphone mogen natuurlijk niet ontbreken. Heb jij al Samsung Galaxy S3 accessoires en Samsung Galaxy S4 accessoires die bij je outfit matchen? Er zijn superveel verschillende soorten hangertjes en andere accessoires voor je telefoon, dus je vindt altijd wel iets dat precies bij jouw stijl past. Als je een groot toestel hebt zoals de Xperia ZR is een Sony Xperia ZR hoesje een onmisbare accessoire. Hiermee bescherm je je telefoon en maak je tegelijkertijd een fashionstatement.

Q: Er zijn komend najaar dus genoeg mogelijkheden om helemaal te shinen als een echte beauty. Ben jij er met je kleding, make-up, nagels en accessoires al helemaal klaar voor?


3 opmerkingen: