De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

donderdag 2 januari 2014

Ultieme beauty favorieten van 2013

Eergisteren hebben we met z'n allen 2013 feestelijk afgesloten en 2014 ingeluid. Om nog even kort terug te blikken op een mooi jaar laat ik jullie mijn favorieten van het hele jaar zien. Producten die ik heel vaak gebruikt heb en echt tot mijn favorieten behoren. Als beauty blogger test je natuurlijk heel veel verschillende producten, er zijn er maar een paar die het ook echt halen tot mijn dagelijkse routine. Sommige heb ik zelf helemaal opgemaakt en weer opnieuw aangeschaft, extra speciaal dus. Ben je benieuwd welke het zijn? Klik dan verder.




Dit is al tijden een favoriet! Hij heeft even in een hoekje gestaan omdat ik zoveel andere geuren kreeg, maar heb hem weer helemaal herontdekt dit jaar. Een heerlijke bloemige en zoete geur. De Marc Jacobs parfum genaamd Daisy.

- Klik hier - Voor de review van Marc Jacobs Daisy parfum.



Toevallig twee Dior producten. Nouja, toeval, ik houd ook echt van het merk. Ze hebben kwalitatief echt goede producten en daarnaast zien ze er ook erg mooi uit. De Nude foundation is mijn favoriete foundation, de geeft een goede medium dekking en een hele natuurlijke glowy finish. Je zit eruit alsof je heel uitgerust en zen bent, perfect. Ik heb kleurnummer 030. Ook de Dior rouge serum is een product waar ik niet meer zonder kan. Ze verzorgd de lippen en geeft een subtiel kleurtje. Ik draag hem bijna dagelijks, nummer 455.

- Klik hier - Voor de review van de Dior rouge serum lipsticks



Weer twee producten van hetzelfde merk, dit keer van MAC. Twee basic's. De blotting powder, deze transparante poeder gebruik ik over mijn foundation om het te matteren en het langer mooi te houden. Daarnaast de studiofinish concealer in de kleur NW25. Deze gebruik ik onder mijn ogen.

- Klik hier - Voor de review van de MAC blot powder.



Oogschaduw is iets wat ik niet dagelijks gebruik, maar als ik het gebruik heb ik zeker favorieten. Normaal gesproken grijp ik vaak naar mijn Urban Decay of Too Faced paletten, dit jaar kwam echter mijn Smoky palette van Make-up for ever steeds vaker te voorschijn. Hij is heel compact en twee penselen bij inbegrepen, makkelijk om mee te nemen dus. Er zitten vier donkere kleuren in en vier natuurlijke tinten. 



Laatst kon je deze lipstick online zien, dé ontdekking van 2013 op nude lipstick gebied. Deze lipstick van BE creatieve in de kleur Silk heb ik in december ontdekt, maar heb het sindsdien bijna non-stop gedragen. En de YSL shocking mascara, voor als je veel volume wilt en extra zwarte wimpers.

- Klik hier - Voor de BE creatieve lipstick
- Klik hier - Voor de Shocking mascara



Een mooie matte blush is moeilijk te vinden, deze van Guerlain is darom gelijk een favoriet geworden. Een frisse tint die een mooi blosje geeft. De Guerlain Madam Rougit blush. Ook de Nars Albatros highlighter is prachtig, een mooi warm glansje. 

- Klik hier - Voor de review van de Guerlain blush
- Klik hier - Voor de review van de YSL Shocking mascara




Tot slot twee haar producten. Een droogshampoo, deze werkt super goed en ruikt ook nog eens lekker. En een heerlijk verzorgend masker, dat ook heerlijk ruikt en daarnaast mijn haar super zacht maakt!




Q: Wat zijn jullie favorieten van het jaar 2013?

14 opmerkingen:

  1. Wat een prachtige producten! De droogshampoo van Batiste heb ik al op verscheidene blogs voorbij zien komen als een favoriet producten van 2013. Voor mij is dat ook absoluut een toppertje ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb ook heel veel favo's van Dior. Dior stelt mij echt nooit teleur.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. wat een heerlijke producten! Die van nars is prachtig

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie favoriete, daisy en albatross zijn hier ook zeker groot favoriet!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Mooie producten, Marc Jacobs Daisy vind ik ook ontzettend lekker!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Die droogshampoo vond ik ook super fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Die Guerlain blush is echt prachtig, wauw wat een beauty!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Die BE lipstick heb ik zelf ook en is inderdaad héél fijn. Daisy van Marc Jacobs ruikt zo lekker. Heb nu een reisverpakking maar ga zeker de fullsize aanschaffen als deze op is!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Super mooie items! Dat oogschaduwpalette is echt mooi en albatross wil ik zo graag aan mijn stash toevoegen <3

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk artikel en wat heb je mooie producten!

    BeantwoordenVerwijderen