De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 9 oktober 2013

John Frieda Luxurious Volume

Mooi volumineus haar, dat wil iedereen volgens mij wel! Maar hoe krijg je dat? Vooral als je fijn haar hebt is dat moeilijk te creëren. Nou heb ik zelf niet echt heel fijn haar, maar aan volume ontbreekt het vaak wel. Ik testte de John Frieda luxurious volume lijn. Kijk je mee of dit product top is of een flop?


De lijn is heel herkenbaar blauw, de verpakkingen vind ik er leuk uitzien. Ook vind ik het fijn dat ze alle drie een spray hebben, dat is gewoon erg makkelijk. De lijn bestaat uit meerdere producten. Drie daarvan ga ik reviewen, er zit ook nog een shampoo, conditioner, mousse en haarlak in deze collectie. Alle producten uit deze lijn kosten elk €9,14.


Als eerst een product wat ik graag gebruik. Namelijk droogshampoo. Dit product is bedoeld om tussen je wasbeurten door je je haar op te frissen, ook geeft het je haar gelijk volume. Je sprayt het op bij de haar aanzet van ongeveer 10 tot 15 cm afstand, je masseert het een beetje in en je bent klaar. Deze van John Frieda is heel erg fijn. Hij laat namelijk geen witte vlekken achter, wat nog wel eens kan gebeuren bij droogshampoo. Na het inmasseren is de witte kleur verdwenen en zie je daar niets van terug op mijn zwarte haar. Het maakt mijn haar ook echt minder vettig. Volume kan ik er ook door krijgen, het wordt net even wat stugger en daardoor blijft het volume er goed in. Dit is echt een favoriet!


Dan twee producten die heel erg op elkaar lijken. Ik moet even twee keer kijken om te zien wat het verschil is, uiteindelijk had ik het gevonden. De blow dry lotion (links) is speciaal bedoeld om in de haar aanzet te gebruiken, je doet dit na het wassen van je haar als het nog vochtig is. Je sprayt het het erin en daarna föhn je je haar droog. Wil je optimaal volume creëren dan heb je een ronde borstel nodig en föhn je het op de kop naar beneden. 

De blow-out lotion is bedoeld voor het hele haar, dus niet speciaal voor de haar aanzet. Op vochtig haar spray je product en föhnt het daarna droog. Het product is licht en luchtig en daardoor krijg je de volume goed in je haar.

Zelf vind ik het iets teveel om beide producten bij elkaar te gebruiken. Mijn voorkeur gaat uit naar de blow dry lotion. Die kan je goed bij de haar aanzet gebruiken, daar wil ik ook het meeste volume. In de rest van mijn haar gebruik ik zelf graag een serum. Ik breng dan eerst in de puntjes een serum aan en verdeel het restant wat ik nog in mijn handen heb door de rest van mijn haar. Daarna til ik wat plukken op en spray ik best wat van de blow dry lotion op. Dan ga ik aan de gang met een föhn en een borstel. Ik ben dus niet zo een fan van de blow-out lotion, maar de blow dry lotion is wel echt een product wat ik graag gebruik.



Hieronder zie je de ingrediënten voor de diegene die iets vermijden of het interessant vinden. Zoals je ziet zitten er wel alcohol, siliconen en parabenen in. Mocht je deze ingrediënten niet in je haar producten willen, moet je deze vermijden. Ikzelf heb daar helemaal geen problemen mee.


Q: Wat gebruiken jullie om volume in je haar te krijgen?

9 opmerkingen:

  1. Ik heb die droogshampoo ook gehad, maar ben er minder enthousiast over. Hij maakte mijn haar eerder fris dan minder vet. En volume kon ik er al helemaal niet mee krijgen. :( Maar misschien heb ik zwaarder haar dan jij.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je kan de bovenste lagen meer volume geven, dan krijg je optische veel meer volume, ookal heb je zwaar haar ;-)

      Verwijderen
  2. ik gebruik eigenlijk nooit volume producten :3

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben nu wel ontzettend nieuwsgierig naar de droogshampoo :-) Die klinkt veelbelovend!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, Batiste blijft mijn favoriet, maar dit is zeker ook een fijne.

      Verwijderen
  4. wat fijn dat het werkt.Ik heb krullen dus wil absoluut geen volume

    BeantwoordenVerwijderen