De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

donderdag 3 oktober 2013

Mini shoplog: Essie nagellak, Action & Clarins

Het is alweer zo lang geleden dat ik een shoplog gedaan heb, of überhaupt een artikel geschreven heb, maar daar komt vanaf nu verandering in. Er komt weer regelmatig een artikel online en ik begin vandaag met een shoplog. Het is een kleine shoplog, want ik koop de laatste tijd niet echt veel beautyproducten meer. Ik probeer eerst wat producten op te maken, dus verwacht binnenkort een mega opgemaakt artikel (of filmpje). Ben je benieuwd naar mijn aankoopjes? Klik dan verder.




Essie nagellak

Ik zal beginnen met iets wat vast niemand is ontgaan. Big Bazaar had een hele leuke actie met Essie nagellakjes. Ik ben een grote fan van hun lakjes en ging gelijk kijken. Één lakje kostte €2,99 en bij twee stuks betaalde je €5. Aangezien Essie lakjes normaal €9,95 per stuk zijn, kon ik dit niet laten liggen natuurlijk. Deze lakjes komen uit de ?? collectie van vorig jaar, de lakjes die ik meenam zijn: Where's my Chauffeur?, Beyond Cozy, Leading Lady en She's Pampered. 




Action

Mijn wattenschijfjes koop ik altijd bij de Action, lekker goedkoop en prima kwaliteit. Ik gebruik wattenschijfjes dagelijks en ze gaan daarom ook heel snel op. Om niet steeds naar de winkel te hoeven als er weer eens een pakje leeg is kocht ik gelijk 10 stuks. Zo kan ik weer een poosje vooruit. 

Ik kwam een schattige kleine, roze Adidas deodorant tegen. Deze nam ik ook mee, handig voor in mijn sporttas. Verder hebben ze bij de Action ook etenswaren. Ik kocht een grote blik van mijn favoriete ice tea, namelijk Arizona van 568ml. En blokjes chocolade aan een lepeltje om lekkere warme chocolademelk van te maken, want het is daar echt het weer voor. 




Clarins

Mijn concealer voorraad begint wat op te raken, dus ik besloot twee soorten van Clarins aan te schaffen. De een is een stick en de andere is met een penseeltje. Beide in nummer 03. Ik zal deze ook nog wel gaan reviewen.

Dit waren dus mijn aankoopjes, niet veel. Maar des te groten het opgemaakt artikel wat binnenkort zal verschijnen. 

Q: Hebben jullie nog leuke items geshopt? En zien jullie liever een artikel of filmpje met de opgemaakt artikelen?

6 opmerkingen: