De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 4 oktober 2013

Favoriete beautyproducten van september

De tijd gaat zo snel voorbij, september is ook voorbij gevlogen. Dat betekent wel dat het weer tijd is voor de favorieten van de afgelopen maand. Er zitten zoals altijd wat producten bij die gloed nieuw zijn, die heb ik deze maand ontdekt. En er zitten producten bij die ik al een poosje gebruik en ook deze maand weer veel naar greep.





Als eerst twee gezichtsproducten. De MAC blotting powder waar ik al flink pan heb geraakt. En een nieuwe beauty uit mijn stash, de Guerlain blush uit de nieuwe herfst collectie. Hier komt nog een artikel over met nog een paar andere producten uit deze collectie. 




Met huidverzorging en reiniging wissel ik erg veel wat producten betreft, maar deze twee blijven steevast in mijn routine. De purity made simple reiniging, deze haalt in één stap je make-up eraf en reinigt je gezicht. Ideaal! En het advanced night repair serum van Estee Lauder, dit is al mijn 5e of 6e flesje, dat zegt genoeg denk ik. Heerlijk spul.




Dragon nagellak van Chanel is de mooiste rode kleur uit mijn stash, echt een klassieker. Klik hier voor swatches van mijn Chanel nagellak collectie, dragon zit daar natuurlijk ook bij. Dan komen er twee lipproducten, twee roze kleurtje. Clinique chubby stick in mighty mimosa voor een dagelijkse verzorging een een vleugje kleur en Dior in Diorkiss voor een sprekende roze tint. 




Tot slot drie oogproducten die ook toevallig alle drie drugstore items zijn. De nieuwe mascara van Bourjois, twist u de volume. Hier komt nog een review van, maar ik kan alvast zeggen dat deze geweldig is! Daarnaast een Max Factor wild shadow pencil, een mooie taupe kleur die makkelijk aanbrengt en heel goed blijft zitten. En om je ooglook helemaal af te maken een extra zwarte, dunne eyeliner pen. De Superliner van l'oreal


v.l.n.r.: Guerlain Blush, Dior Diorkiss, Clinique Chubby stick, Max Factor & l'oreal.

Ik heb nog even swatches gemaakt van een aantal producten. Zo heb je een beetje een idee hoe het eruit ziet en waarom dit mijn favorieten zijn. Wil je ergens reviews van zien, laat het mij dan weten in de comments.

15 opmerkingen:

  1. mooi :) we hebben er een paar gemeenschappelijk

    BeantwoordenVerwijderen
  2. stuk voor stuk prachtige favoriete!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Die zien er goed uit en toevallig vandaag nog iets gehoord over die mascara.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik gebruik purity made simple op dit moemnt ook heel veel, so far so good :) En die blush van Guerlain is echt prachtig!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. De poeder van MAC lijkt me erg fijn!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, die is heel fijn om te matteren voor over de foundation :)

      Verwijderen
  6. Ah heerlijke favorieten! Ik ben net de Estee Lauder advanced night repair aan het proberen en ben vooralsnog positief :)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dit is al mijn vijfde flesje volgens mij, echt een favoriet dus haha

      Verwijderen