De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

donderdag 5 december 2013

Kleding tips voor de kerstdagen

Kerst komt eraan, met de feestdagen mag je altijd wel iets meer uitpakken en je mooiste make-upjes en kledingstukken tevoorschijn toveren. Ieder jaar is het dan weer de vraag, ja, maar welke kleding stukken dan? Ik ga een paar basis tips/voorbeelden geven om je leuk aan te kleden en er feestelijk uit te zien. Het liefst zo simpel mogelijk, maar dat het wel heel leuk en chic staat. Zelf draag ik graan en leuke stretch jeans bijvoorbeeld de Dames jeans van YLFL of een makkelijk zwarte skinny met een wijde top. Kan ook heel leuk zijn, maar voor de gelegenheid geven we er een extra feestelijke touche aan. 



Skinny jeans of zwarte broek

Iedereen denkt gelijk aan je jurkje, maar een broek kan natuurlijk ook heel goed. Mits je het goed combineert. Ik kies het liefst voor jeans of een zwarte broek die en skinny zijn en stretch. Combineer het met een paar killer heels en je hebt de perfecte basis. Your look for less heeft altijd wel hele leuke jeans!




Peplum

Peplum tops, ik houd ervan. Eerder zagen jullie al een Outfit of the day met een mooie zwarte peplum top, dat is ook een van mijn favorieten. Je kunt kiezen voor een zwarte peplum top of een top met een mooie print. Karen Millen heeft altijd super leuke, die pasvorm is echt perfect.




Little black dress

Mocht je geen zin hebben in een broek, dan kan je kiezen voor een little black dress. Die is altijd altijd goed! Je hebt ze in veel verschillende vormen en maten en het kan er heel chique uitzien. Mijn favoriete jurkjes komen bijna allemaal van de Zara, die zijn altijd super leuk!




Statement ketting

Om een peplum top of een little black dress af te maken draag je daar natuurlijk een mooie statement ketting bij. Deze kan een outfit helemaal af maken. De kettingen lekker groot en opvallend zijn, zwart, goud of zilver. Primark heeft vaak hele leuke en betaalbare kettingen en daar haal ik er dan ook regelmatig een.

Q: Wat gaan jullie aan met de kerstdagen?

Sponsored post

7 opmerkingen:

  1. Leuk!! Ik weet nog niet precies wat ik ga dragen met de kerst, wel iets speciaals :D

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Fijn artikel! Ik doe zelf denk ik gewoon een zwart jurkje aan met een statement ketting en pumps! Lekker simpel, maar wel gaaf xoxo

    BeantwoordenVerwijderen
  3. vooral de eerste ketting vind ik onwijs leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben nog opzoek naar het perfecte jurkje, maar ik doe er ook een statement ketting bij =)

    BeantwoordenVerwijderen