woensdag 30 november 2011

Jared's Favoriete producten


Jared

I'm back! (Jared) Ik weet dat het alweer een tijd geleden is.  Maar hier ben ik weer. En hierbij wil ik met jullie mijn favoriete producten laten zien, die ik de laatste tijd graag gebruik.  


Elke dag reinig ik me met de  Anti-Blemish Solutions lijn van Clinique. De Cleansing Foam is mijn favoriete reiniging product van deze lijn. Is een schuimende huidreiniger ontworpen voor de vette, acne-gevoelige huid. Dit product verwijdert vuil, olie en make-up resten, verzacht irritatie, vermindert roodheid en verstopte poriën en mee-eters te behandelen en te breakouts te verkomen. De reiniger is de eerste stap in een drie-stappen, Ideaal als je dagelijks last hebt van puisten of onzuiverheden.


De laatste ben ik echt verslaafde aan scrubs producten voor het gezicht en lichaam. En de laatste tijd gebruik ik de Face Scrub for men  van Clinique. In het begin gebruikte ik het 1 x in de week. Nu 3 a 4 keer in een week.(soms dagelijks) Ik heb het gevoel als ik deze scrub gebruik dat mijn huid en poriën ook daadwerkelijk goed word gereinigd. Ik gebruik het graag in de ochtend, vooral omdat in deze scrub menthol in zit. Ik laat het altijd een minuut op me gezicht zitten voordat ik het verwijderd met water. Het heeft groffe zand achtige korreltjes voor echt die diepe reinigings effect.  Door de menthol geeft het een heerlijke, verfrissende, oppepper voor je huid.
En mijn andere face scrub die ik sinds kort uit probeer is de One Smooth operater face scrub van Formula10.0.6. is een nieuwe cosmetica lijn bij Sephora. Is een milde scrub die ontzettend heerlijk ruikt of je een bos bloemen voor je neus hebt. Je huid voelt na het reinigen niet droog aan.
Helaas heb ik vaak na mijn verdwenen puistjes donkere en lelijke  kleine plekjes op me huid. Ik gebruik daarom sinds kort de Even Better Clinical Dark Spot Corrector een serum basis voor onder de dag en nacht creme. Omdat ik het pas net gebruik. Zal ik hier op terug komen en vertellen of ik inderdaad na een paar weken verschil zal zien.
En mijn dagelijkse dagcrèmes die ik gebruik op dit moment zijn de Hydra Zen (neurocalm) van Lancóme en de  Super Moisture Gel van Clarins. De Hydra Zen gebruik ik nu omdat ik de laatste tijd niet echt alles soepel liep in me privé leven en dat merkte ik ook vooral aan me huid. Dus ik besloot dit eens een keer uit te proberen.
Het is eigenlijk heel gemakkelijk gezegd een Anti-Stress creme. Het helpt je huid tot rust te komen en te kalmeren. Het trekt snel in en maakt andere plekken niet vetter. Vooral omdat ik zelf een hele vette huid heb. Na gebruik voel ik ook dat mijn huid veel zachter aanvoelt. En het heeft dat heerlijke langdurige kalmerende effect om je huid echt tot rust te laten komen.
De Super Moisture Gel van Clarins wissel ik de af en toe af met de Hydra Zen. Deze gel is heel licht en dun qua textuur. En het beschermt je huid ook tegen vrije radicalen.

De Sephora Smoothing Eye Contour Pen is mijn oog gel. Die helpt wallen en mijn vermoeide ogen te verbergen. Ik moet zeggen dat ik wel het verschil zie na dat ik deze gel pen gebruik. Het heeft dat zachte applicator om goed je oog contour aan te pakken.
And here is MY NEW LOVE! DSQUARED2 POTION for men. HE Wood en de vorige limited editions of alle geuren van DSQUARED überhaupt, zijn nooit mijn geuren geweest. POTION is anders. Ik werd meteen verliefd op deze geur. Ten eerste is het een eau de Parfum en dat komt weinig voor bij heren. Het heeft iets klassieks en moderns. Een aparte geur dat niet vaak voorkomt. Het is een verleidende en onweerstaanbare parfum met als top noten rode munt, twijg, pepers en kaneel. Dit parfum is warm, pittig en tegelijkertijd ook uitdagend.
Dagelijks gebruik ik de Deo spray van Blue van Chanel. Ik was al van fan van Blue De Chanel EDT. Ik vind de geur heerlijk aangenaam en hij laat geen restjes achter. Het kan trouwens ook als body spray gebruikt worden.

Op dit moment gebruik ik de Body milk van Biotherm. Het is een heerlijke bodylotion met citrus extracten erin. Wat ik ook heerlijk vind is dat het een langdurige hydratatie behoudt op je huid. Het is Parabeen vrij en het trekt vrij snel in je huid en laat geen vet resten achter.
Er is één masker die ik graag gebruik. En dat is de Facial Mask van Yes To Tomatoes. Een modder masker die ik één keer per week gebruik, ik zie het ook echt als een verwen moment. Puur omdat mijn huid zo heerlijk aanvoelt, mijn poriën goed aanpakt en reinigt na het gebruik van dit masker.
En in de avond voordat ik naar bed ga gebruik ik de Herborist Foot Relaxing Crème. Heerlijk na een drukke dag om je voeten lekker te verzorgen en de hele nacht te laten rusten. Het helpt je voeten te relaxen en te verfrissen.
De Handcrème van OPI Avoplex zo ideaal als je veel met je handen werkt. En vooral als je veel last hebt van droge handen, dan is deze handcrème aan te raden. Het helpt je handen en nagels te verzorgen en te beschermen. Ik merk gewoon dat mijn handen veel zachter aanvoelen.

4 reacties:

jlovesbeauty zei

Leuke favorieten!

Renaaaate zei

Het ziet eruit als goede producten!
En leuke favorieten natuurlijk (:

Liefs

Wendy zei

Leuke favorieten :)

Kayla zei

Er zitten een aantal hele mooie producten bij!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...