maandag 28 november 2011

Kaptafel tijdens mijn beautyritueel...


Als ik mijzelf opmaak, dat is vaak s'ochtends als ik de deur uitga of als ik een feestje heb, is mijn kaptafel een zootje. Ik zit aan mijn kaptafel en ik leg alle producten die ik gebruik, die ik onder mijn tafel heb opgeborgen, één voor één op tafel en laat het daar vervolgens staan. Met als gevolg dat mijn tafel aan het eind helemaal vol staat. Kijk mee naar hoe het er dan uitziet. 

Mijn tafel is zoals je ziet propvol met producten die ik gebruikt heb. Ik werk op zich best netjes, ik sluit altijd alle producten, reinig mijn kwasten direct met mijn MAC brushcleanser en gebruik mijn Herome handgel voor iedere make-up beurt. Tóch ziet het er zo rommelig uit. Ik zal even doorlopen wat er op mijn tafel staat.



In de glazen vazen zie je mijn penselen staan, nu lekker door elkaar. Normaal gesproken heb ik in de grote hartvormige glazen vaas al mijn Dior en Too Faced penselen (behalve de kabuki's) en in een kleine roze houdertje ernaast de rest van mij gezichtspenselen die ik bijna dagelijk gebruik. Andere penselen gebruik ik heel af en toe en die zitten in een bakje opgeborgen.

Dan zie je mijn Herome handgel, deze gebruik ik dagelijks om mijn handen te desinfecteren voor ik mijn make-up doe. Die laat ik daar dan ook altijd staan. Net als mijn MAC brushcleanser eigenlijk, daar heb ik een spray voor gevonden, dus die kan ik vanaf nu gewoon zo uit de originele verpakking gebruiken (eerst gebruikte ik het zo). Mijn wattenschijfjes slingeren altijd een beetje rond, ik heb er nog geen vaste plek voor. Ook heb ik altijd 2 mini handdoekjes op mijn tafel, komt altijd wel van pas.

Je ziet ook 2 producten die bijna op zijn. Ik gebruik die nu het meest totdat ze opgaan. Dat zijn de Sephora Mattifying powder en de Boujouis healthy mix foundation. Ik vind het niet mooi staan en ik maakt dat soort producten het liefst gelijk op. Van de Sephora poeder heb ik nog 2 back-ups staan, dus dan kan ik gelijk aan die beginnen.

Ook zie je een bakje met grote stippen staan, met een paarse deksel met een grote strik erop die ernaast staat. In dat bakje zit mijn dagelijkse make-up producten, dat is dus een beetje mijn everyday-bakje. Daar zitten niet alle producten in die ik dagelijks gebruik, geen oogschaduw of lipsticks. Alleen producten zoals die ik bijna elke dag hetzelfde gebruik of producten die ik graag wil opmaken. Hier vind je ook een aantal producten tussen die tot mijn favorieten van de afgelopen maand behoren. Bijvoorbeeld de MAC studiofinish concealer, Burt Bee's lippenbalsem, maar ook mijn mascara, oogschaduwprimer, oogpotloden, wenkbrauwgel etc. Ik zal nog een apart artikel schrijven over wat er allemaal inzit.

Verder zie je nog een rekje met lipsticks, zo kies ik een kleur uit voor die dag. Ook een aantal verdwaalde spullen die ik niet eens gebruikt hebt voor mijn make-up, zoals de Sephora oogreiniging, Hello Kitty spiegel en de wimperlijm.

Maken jullie ook altijd zóveel troep als je aan het make-uppen bent?

11 reacties:

Cindy zei

Heeeel herkenbaar hihi

Anoniem zei

ik ken het, mijn badkamer is meestal één grote make up etalage wanneer ik klaar ben. Grappig artikel

groetjes LindaB

Maya zei

Ik ben blij dat ik niet de enige ben haha, dank je! :)

Shannara zei

ziet er leuk uit, bij mij valt het gelukkig nogal mee :-)

Amy zei

Ik vind het bij jou nog netjes en geordend, vooral vergeleken bij mij :P. Leuk artikel

jlovesbeauty zei

Vind het nog goed meevallen xp
Bij mij is het meestal nog een grotere rommel..

Littlefashiolista zei

Ziet er super leuk uit !

Christel zei

Leuk hoe je je kwasten opbergt. Ik heb het in doosjes en toilettasjes zitten, die ik opberg in de kast.

ellies.be zei

Ik word er eigenlijk altijd een klein beetje gek van als ik zie hoeveel ik vuil maak / gebruik terwijl ik me opmaak.
Je denkt: ik ga iets simpel doen en voor je het weet hangen er 3 handdoeken vol en liggen er 10 kwasten verspreid. Dus bij jou ziet het er echt heel mooi opgeruimd uit hoor! :-D

Maya zei

@ellies.be

haha ja, erg he! ;-)

Gelukkig heb ik veel plezier in het opmaken, dat scheelt :D

Kimberley zei

Ooh dit herken ik ook! Meestal is heel de badkamer bezet door mij! Óveral liggen spullen! Hier en daar een handdoek, kwasten noem maar op! haha!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...