vrijdag 2 december 2011

Dior Addict Lipstick - DiorKiss #578


Ik ben een sucker voor mooie producten, als de verpakking mooi is trekt het mij meteen. Maar het gaat natuurlijk om de inhoud, en dat is bij deze ook zeker niet verkeerd. Dit is de Dior Addict lipstick in de kleur DiorKiss #578, een hele mooie glanzende roze lipstick. Hij is net wat transparanter en glanzender dan een gemiddelde lipstick, maar dekkender dan een lipgloss. Het zit er net tussenin dus, heel mooi. Ik houd van lipglossjes door de glans, maar vind het plakkerige niet fijn. Dan is deze lipstick ideaal!

De verpakking is ook zo chic, een dikke transparante huls met een zacht roze gloed. Foto's zeggen meer dan duizend woorden, kijk mee.















Op de foto heb ik een wat dikkere laag aangebracht, dat vind ik soms wel een mooi effect geven. Je kan hem ook wat transparanter aanbrengen, kan ook hel mooi zijn.

Deze lipstick smeert heel fijn op de lippen, het is heel creamy. Hij heeft een mooie glans en ziet er lekker fris uit. Ik vind dit een hele fijne lipstick en gebruik 'm steeds vaker. Hij blijft niet bijzonder lang zitten, maar dat is nooit met dit soort glanzende producten. Er zijn veel kleuren uitgebracht van deze lipstick, dus als je in een parfumerie bent zou ik zeker even gaan kijken.

De prijs van de lipstick is € 28,50 en er zit 3,5 gram in, net als een gemiddelde lipstick.

Tip: Bij Sephora krijg je altijd 15% korting :-)

5 reacties:

Wendy zei

Mooie kleur. Precies een kleur dat ik ook zou kiezen <3

Ashley zei

I love it! It looks so pretty.

Shannara zei

die ziet er erg mooi uit, ook de verpakking

Peggy Timmermans Visagie zei

Prachtige lipstick! En hij staat je ook erg goed.

Maya zei

@Peggy: Dank je :D

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...