De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

donderdag 29 september 2011

Chanel holiday collection 2011


Ieder jaar pakken merken weer flink uit merk kerst en brengen dan geweldige collecties uit. Ik als beautylover kijk daar dan ook ver van te voren al naar uit. Ookal is het nu pas september er schijnt het zonnetje nu nog lekker. Ik kan niet wachten op de kerstcollectie van mijn lievelingsmerk, Chanel! Ben jij ook zo benieuwd? klik dan verder.

woensdag 28 september 2011

Essence I ♥ style liquid eyeliner


Ik draag dagelijks eyeliner. Het is een snelle, makkelijke manier om een mooie oogopslag te krijgen. Helemaal omdat ik zelden oogschaduw draag. Laatst zag ik de vernieuwde eyeliners van Essence in de schappen staan en besloot de zwarte vloeibare eyeliner uit te proberen. Deze hoort bij de vernieuwde ´I style´ lijn. Die lijn trekt gelijk de aandacht vanwege de leuke verpakkingen. Normaal gesproken vind ik de verpakkingen van Essence niet mooi en heel goedkoop ogen, deze lijn niet. Het is mooi strak, glanzend zwart met fel roze letters. Heel schattig en voor de €2,50 die je ervoor betaalt, zeker het proberen waard!

vrijdag 23 september 2011

Mijn CHANEL stash!


Zoals jullie waarschijnlijk al weten ben ik een grote fan van Chanel. Nagellak spaar ik al een tijdje, de lipsticks zijn prachtig en van de limited edtions maakt mijn beauty-hart iedere keer weer een sprongetje. De luxe en de verpakkingen zijn heel aantrekkelijk, maar ook zeker de producten zelf zijn heel erg fijn. Met een Chanel product kan je mij nog steeds heel erg blij maken. Een poosje terug liet ik al mijn Dior stash zien, Chanel kan als mijn lievelingsmerk natuurlijk niet achter blijven. Vandaag laat ik daarom mijn Chanel collectie zien.

woensdag 14 september 2011

Aankoopjes blogsale voor het goede doel!


Kim van CherryBlush kwam met een goed initiatief om iets te doen voor het goede doel. Zij begon op haar site een blogsale, de hele opbrengst gaat naar 'een Sprankje hoop'! Een goed doel dat zorgt voor ontwikkelingshulp in Afrika. Ik had nog nooit eerder iets op een blogsale gekocht, maar voor dit goede doel maakte ik graag een uitzondering.

zaterdag 10 september 2011

Marokkaanse bruidsmake-up door visagiste Fadoua


Een vriendin van mij is sinds kort druk bezig met haar carrière als visagist. Nu al heeft zij een geweldig mooie portfolio, ze is dus echt een aanstormend talent! Ze heeft net een aantal fotoshoots achter de rug waarvan de foto's echt prachtig zijn geworden! Klik verder om de foto's te zien.

vrijdag 9 september 2011

Sephora Prijzencircus september 2011: 3 voor 10


Het is weer zo ver! Het prijzencircus komt eraan. Op 23 september 2011 start het prijzencircus officieel, maar op 22 september vanaf 18.00 openen de deuren al voor klanten met een VIP kaart. Zoals ieder keer tijdens het prijzencircus van de V&D, zal ook Sephora met hele leuke acties komen. En de bekendste is toch wel 3 voor 10 euro op het hele make-up assortiment van Sephora. Altijd leuk!

donderdag 8 september 2011

Hoe blijft je foundation langer zitten....


Foundation vind ik een van de belangrijkste make-up producten om er in één stap gelijk een stuk beter uit te zien. Samen met mascara zijn zij eigenlijk onmisbaar voor een volledige make-up. Ik draag bijna dagelijks foundation, behalve in de zomer, want dan heb ik een mooi bruin kleurtje en vallen oneffenheden haast niet op. Foundation is dus een heel mooi product, soms blijft het alleen niet goed zitten. Aan het einde van de dag zit er nog zo weinig op dat het hele effect weg is. Dat is zonde natuurlijk! Daarom geef ik tips die er voor zorgen dat je foundation langer blijft zitten.

woensdag 7 september 2011

Mini shoplog: Inglot


Ik heb al het een en ander geschreven over INGLOT een heel leuk en professioneel make-up merk dat sindskort in Nederland te koop is. Eerst alleen in de winkel in de Amsterdamse van Bearlestraat, maar vanaf heden is het ook te vinden in een aantal V&D filialen. Ik ga nog een palet die ik moest laten vullen dus toen ik in Amsterdam was ging ik even langs. Ik heb niet heel veel gekocht, maar ik laat toch even mijn shoplogje zien.

maandag 5 september 2011

Chanel Peridot & Graphite nagellak

Jamie:

Chanel is weer uitgekomen met een prachtige najaarscollectie, zie dit artikel. Hier zaten uiteraard nieuwe kleuren bij van de nagellak, en als echte nagellak liefhebber konden deze uiteraard niet ontbreken in mijn stash. Ik heb de kleuren Péridot en Graphite aan mijn collectie toegevoegd. Kijk verder voor de foto’s & een korte review!

zondag 4 september 2011

Chanel: Shade parade (filmpje)


Ik ben gék op Chanel nagellak! Jullie konden de lakjes al regelmtig voorbij zien komen op de site. Chanel is ook altijd heel creatief met filmpjes, dat liet ik een poosje terug al zien met het geweldige make-up video. Deze is minstens zo leuk! Eigenlijk nog leuker, wat dit filmpje is al about nagelak! Geniet mee.