maandag 5 september 2011

Chanel Peridot & Graphite nagellak

Jamie:

Chanel is weer uitgekomen met een prachtige najaarscollectie, zie dit artikel. Hier zaten uiteraard nieuwe kleuren bij van de nagellak, en als echte nagellak liefhebber konden deze uiteraard niet ontbreken in mijn stash. Ik heb de kleuren Péridot en Graphite aan mijn collectie toegevoegd. Kijk verder voor de foto’s & een korte review!



Péridot.
Het moment dat ik deze kleur zag wist ik al dat ik hem zou kopen. Hij is gebaseerd op de kleur van pauwenveren, en heeft dus een prachtige gouden, groene en subtiele blauwe shimmer erin zitten (het is net hoe het licht erop valt). Hierdoor kan ik er heel lang naar kijken, omdat de kleur steeds net even anders is. De kleur was echt heel moeilijk te fotograferen, maar de foto in het flesje komt het dichtst bij de ‘echte’ kleur. Na 2 laagjes is hij volledig dekkend en met een topcoat blijft de nagellak extra mooi zitten.

Goed nieuws: Péridot wordt opgenomen in de vaste collectie!




Graphite.
Graphite is een one shot, deze komt dus niet meer terug in de winkels. Het was liefde op het eerste gezicht, en ik blijf naar de kleur kijken als hij op mijn nagels zit, zo mooi vind ik hem. Het is een grijze basiskleur met prachtige zilveren, grijze en groene shimmers erin. Ook deze nagellak is na 2 laagjes volledig dekkend, en met een topcoat voorkom je dat de nagellak snel gaat chippen.





Ik ben verliefd, wat vinden jullie van deze nagellakjes?

3 reacties:

Asmae zei

Mooie nagellak! Staat je prachtig! <3

Amy zei

Hele mooie kleurtjes! Vooral Graphite is zo apart.

Deb zei

Mooie lakjes, vooral peridot vind ik gorgeous!!

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...