De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

maandag 21 oktober 2013

Schoenentrends: Laarzen tot over de knie en roze pumps?

De dagen worden korter, het is de hoogste tijd om jouw schoenenkast klaar te maken voor de komende maanden. Nu zal Scapino misschien niet de eerste winkel zijn, waar je aan denkt voor de laatste trends. Toch heeft deze shop een groei doorgemaakt, en biedt veel hippe artikelen aan. Scapino staat bekend om kortingsacties bijvoorbeeld op schoenen en dat is niet zonder reden. Voor een lage prijs koop je hippe Adidas, Le Coq Sportif of Nike schoenen. Ook vind je allerlei lederen schoenen.



Nu kun je op internet veel vinden over mode trends, maar hoe zit het eigenlijk met schoenen? Het komende seizoen zie je laarzen tot over de knie. Nu denk je misschien, hoe kan ik die combineren. Met een rok tot op de knieën kun je deze prima dragen. Verder zie je enkellaarzen met een rits en neus in een punt. Deze herfst mag je de panterprint niet missen. Deze combineer je natuurlijk met een leuke tas en een zwarte broek of rok. Kleur is belangrijk het komende seizoen. Het lijkt wel alsof je in de snoepwinkel bent beland, want je vindt overal roze en gele pumps. Voor het maken van een mode statement houd je het natuurlijk eenvoudig.





Een schoen die je oorspronkelijk door yuppies werd gedragen is de loafer. Nu ga je loafers en loafer booties zien bij C&A met kortingscodes via Couponcode.nu, welke gecombineerd worden met een rok. Je hoeft dus geen pumps te dragen bij je outfit of lange laarzen. Grappig is ook dat deze schoenen worden gemaakt met paardenhaar. Deze sluiten dus goed aan op de dierenprint trend. Een laatste trend die je niet mag missen is die van de gouden schoenen. Vooral nu het donkerder wordt is het natuurlijk fijn om opvallende schoenen te dragen. Al is het maar om iemand een glimlach op zijn gezicht te bezorgen.

3 opmerkingen:

  1. Die kattenloafers zijn echt te lief!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik ben dol op loafers! Vind de katten loafers echt super leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Laat de schoenenzesdaagse maar beginnen ;-)
    Die met de panterprint zijn mooi en de high heels....

    BeantwoordenVerwijderen