De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

zaterdag 26 oktober 2013

Trends herfst en winter 2013

De blaadjes vallen van de bomen, het is buiten weer hartstikke koud en dat wijst er op dat ... de herfst er weer aankomt! Dat betekent natuurlijk dat we onze huid weer wat meer moeten verwennen en beschermen tegen de kou, maar ook dat we eindelijk de trends van de komende herfst en winter op de straten zullen zien. Hoe je er deze winter helemaal super uit kunt zien, vertelde ik al eerder in deze blogpost.


Sieraden voor het komende seizoen
Ik had het wel al kort even gehad over sieraden, maar heb nog niet echt voorbeelden gegeven van sieraden die de komende wintermaanden echt in zijn. Daarom deze keer iets meer over die sieradentrends voor dit seizoen:


Big Bling
Big bling en shine zijn de komende maanden de boodschap. Echt onmisbaar dit seizoen is in ieder geval één grote, stoere ring. Ook grote, volledig met prachtige kristallen afgezette kettingen komen veel voorbij. Deze kettingen geven je outfit direct een superelegante touch. Misschien lastig te combineren, maar wel tof zijn gouden armbanden, vaak met studs of spikes. Deze hebben we  meermaals gespot op de runway tijdens de modeweek voor de herfst-en wintercollecties van 2013.




Parels
De looks van dit najaar zijn vooral elegant. Met classy sieraden maak je je outfit helemaal af. Een voorbeeld van zo'n sieraad is een mooie parelketting. Hoewel parels bij veel meiden nog een beetje een stoffig imago hebben, zijn ze eigenlijk al erg lang aan een comeback bezig. Vooral in onze buurlanden, zoals Duitsland, is de parel alweer een tijdje  in het straatbeeld aanwezig. De Duitse webshop voor parelkettingen en -oorbellen, Mesenso, is zelfs bezig met het opzetten van een webshop in Nederland – check de Nederlandse site voor Mesenso via de link. 

4 opmerkingen: