De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 15 november 2013

Online vermaak tijdens de koude dagen

Wie houdt er niet van? Lekker warm thuis zitten bij de verwarming terwijl het buiten waait en regent. Nu je je winterjas weer voor de dag hebt gehaald ga je vaak sneller binnen je vermaak zoeken. 


Een leuke manier om je binnen te vermaken is het bezoeken van een spelletjes website. Er is vast wel een spel dat je vroeger vaak speelde. Denk bijvoorbeeld aan Pacman, Tetris of Snake. Vaak kun je je hier uren mee vermaken. Je wilt toch elke keer een level verder komen om een nieuwe highscore neer te zetten. Tegenwoordig zijn er weer andere games die populair zijn, zoals Angry Birds, Plants vs Zombies en Bubble Shooter games. Heb jij deze spellen al eens gespeeld?

De wat oudere spellen en ook nieuwe spellen zijn allemaal te vinden op Speeleiland.nl. Op deze website staan duizenden spelletjes, allemaal onderverdeeld in overzichtelijke categorieën. Elke dag komen er twee nieuwe spellen bij op dus elke keer wat nieuws! Er is ook een speciale categorie met Meisjes Spelletjes. Als je van make-overs houdt dan zit je hier goed. Er zijn namelijk allerlei spellen waarin je modellen kunt aankleden, kunt voorzien van een nieuwe make-up of een modeshow kunt laten lopen. Leuk om eens te experimenteren met outfits of make-up.

Er is ook een speciale categorie met multiplayer spelletjes. Dit zijn spelletjes die je met 2 of meer mensen kunt spelen. Je kunt bijvoorbeeld je vriendinnen uitnodigen om een spelletje met elkaar te spelen. Wie van jullie is de beste? Met deze multiplayer games kun je dit ontdekken! Exploders is een erg leuk multiplayer spel waarin je bommetjes moet leggen om je tegenstanders uit te schakelen. Je moet wel goed oppassen welke kant je op loopt nadat je een bom hebt geplaatst, anders maak je jezelf af.


Neem een kijkje op Speeleiland.nl en je hebt gegarandeerd een leuke tijd tijdens de koude dagen.
Gesponsord artikel 

7 opmerkingen:

  1. Oeeh leuk, spelletjes spelen doe ik graag als vermaak. Of gewoon ff tussendoor het bloggen als pauze hehe :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik heb van die periodes dat ik wel eens rollercoaster tycoon speel haha!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Ik ben gek op spelletjes haha ik zal eens kijken. Ik heb er ook een voor jou.. heel veel mensen zijn er verslaafd aan geraakt : SecondLife http://secondlife.com/

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik ben er nu even aan het kijken al hoewel ik nooit spellen op de pc speel.....

    BeantwoordenVerwijderen