De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

donderdag 16 januari 2014

Bourjois Shine Edition Lipsticks

Afgelopen jaar stond helemaal in het teken van de sheer en ultra glanzende lipsticks. Luxe merken zoals Chanel (Coco rouge shine) en Dior (DiorAddict) brachten eerder al zulke lipsticks uit. Nu is Bourjois aan de beurt met de Shine edition lipstick. Lipsticks die extreem glanzend zijn en niet helemaal dekkend. Ik houd ervan!





Er zijn in 7 kleuren beschikbaar, ik heb er twee namelijk:

20 - 1,2,3, Soleil
21 - Rouge making of




De lipsticks zijn heel erg romig, ze glijden echt als boter over je lippen. Ze voelen ook aan als een lippenbalsem en zijn totaal niet plakkerig. Ze zijn sheer, maar alsnog geven ze een mooie kleur af. Vooral nummer 21 is nog best wel fel. Een romige textuur is natuurlijk heel erg fijn, maar het heet ook zo zijn nadelen. Door de textuur blijft de lipstick niet zo lang zitten, bij mij maximaal 3 uurtjes. Ook gaat de lipstick sneller op.




De verpakking vind ik er leuk uitzien. Je kunt duidelijk aan de buitenkant zien welke kleur het is, dat is er handig als je meerdere kleuren hebt in de lipstick collectie. De glanzende gespiegelde hulzen met de koraal kleurige letters zijn leuk en speels. Niets op aan te merken dus!




Hieronder zie je de swatches. Ik vind de kleuren echt prachtig, allebei. Helaas verdeeld de donkerdere kleur is minder gelijkmatig, maar het valt niet zo heel erg op. Verder vind ik ze heel fijn in gebruik en de kleuren ook erg mooi!


21

20

De lipsticks zijn te koop bij diverse parfumerieën en drogisterijen voor €12,99 per stuk.

11 opmerkingen: