De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 17 januari 2014

See By Chloe eau de Parfum

Chloé is echt een prachtig merk. De tassen en schoenen zijn prachtig van het merk, maar ook zeker de geuren. Normaal gesproken is Chloé meer van de poederige en tikje kruidige geuren. Nu hebben zijn een heerlijke prikkelende en frisse geur op de mark gebracht, de See by Chloé eau de parfum. Ik heb deze nog niet zo heel erg lang, maar behoort nu al tot één van mijn favorieten.




De flacon is vrij simpel, maar met leuke details. Zo lijkt het op een vogelkooitje. De dop is zilver en heeft met rode letters de naam van het parfum erin staan. Het ribbel structuur in het glas oogt ook heel luxe. Een mooie geur voor op je kaptafel dus.


Het is altijd heel lastig om een geur te omschrijven, ook omdat het heel persoonlijk is. Wel vind ik dat je aan de kleur al kunt zien of het om een zwaardere geur gaat of om een lichtere geur.  Deze geur heeft een hele lichte kleur en dat komt ook overeen met hoe ik de geur ervaar, heel fris en licht met een lichte warme basis en een tikkeltje zoet. Maar een standaard geur is het zeker niet, hij heeft een uniek accent wat mij erg aanspreekt. Dus ben je in een parfumerie, ga zeker even deze geur ruiken dus!

Geurnoten

Topnoten: bergamot
Hartnoten: appelbloesem & jasmijn
Basisnoten: sandelhout & vanille



TIP! Als je eerst een bodylotion aanbrengt en daarna de geur eroverheen, dan blijft de geur veel langer hangen. De geur heeft namelijk de vetstofjes nodig die in een bodylotion zitten om goed te kunnen hechten.

De See by Chloé eau de parfum is verkrijgbaar bij diverse luxe parfumerieën.

Prijzen

30 ml - €48
50 ml - €66
75 ml - €84

6 opmerkingen:

  1. Mijn favoriete parfum van de afgelopen maanden! Zo'n heerlijke geur! :-)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Het is ook moeilijk om een geur te omschrijven. .. ik houd wel van lichte geuren dus zal deze onthouden next time!

    BeantwoordenVerwijderen