woensdag 26 januari 2011

Too Faced - large powder pouf brush


In de collectie van Too Faced 2010 zat ook een geweldig girly penseel. Ik heb hier al eerder over geschreven en vind hem hé-lé-máál geweldig!

De penseel is apart en heel meisjesachtig door het roze en natuurlijk het schattige strikje dat eromheen zit.

Ik heb hem sindskort en ik kan nu al niet meer zonder dit ontzettend zachte penseel.

De powder pouf brush is super zacht en lijkt op de kabuki penselen die Too Faced al in het assortiment had. De penseel is absoluut niet van echt haar gemaakt, daar is het merk erg op tegen. Zij noemen het zelf "teddy beer" haar en zeggen dat het 100% "cruelty free" is.


Je kan het penseel gebruiken voor een foundation poeder voor over het hele gezicht, een transparante poeder voor een touch-up of natuurlijk als blush penseel. Zelf vind ik hem een mooie airbrush finish geven na je vloeibare foundation met een transparante poeder. Hier gebruik ik hem zelf het meest voor, maar soms ook voor de bronzing powder/highlighter pink leopard van Too Faced waar ik al eerder een artikel over heb geschreven.

Het penseel is echt heel erg zacht en dus heel erg fijn om mee te werken. Ook dit penseel kan je om de 2 weken ongeveer reinigen onder de kraan met babyshampoo. (hier komt nog een uitgebreid artikel over)
Het penseel is verkrijgbaar bij Sephora voor 34 euro.

1 reacties:

Deb zei

Wat een geweldige kwast! Die wil ik ook wel ;-)

Een reactie plaatsen