maandag 18 april 2011

NYC: New York Color make-up


Nederland is weer een merk rijker, een budget merk welteverstaan. New York Color genaamd. Een nieuw merk is natuurlijk altijd leuk. Maar is het eigenlijk wel wat? Is het echt een aanwinst? En zijn het ondanks de kleine prijsjes toch fijne producten? Ik heb 4 producten meegenomen die mij het meest aanspreken en ik ga ze voor jullie testen.


Na de producten getest te hebben, kwam ik erachter dat dit merk net als veel budget merken is. Er zitten hele fijn producten tussen, maar ook producten die je beter is de schappen kan laten staan.

Ik zal beginnen met de lipproducten, nouja de lipgloss dan. Dit is een tube a la juice tubes, voor glanzende lippen met een beetje kleur. Dit is gewoon een prima product. Hij is mooi transparant op de lippen, maar geeft toch een subtiel kleurtje. Op de swatches kun je de kleur ook zien, maar daar is hij iets feller dan hij op de lippen komt. Het tubetje is makkelijk te gebruiken, je kan hem in de zomer zo in je tas gooien. En wat ikzelf heel belangrijk vind, hij plakt niet. Ik vind lipgloss heel leuk en het staat vaak ook mooi, maar als een lipgloss plakt is het gedaan met de pret. Deze is dus ook fijn. Prima voor de € 1.99 die je ervoor betaald.



Wat mij het meest aansprak is de color wheel mozaïek blush. Een grote ronde blush die in een mozaïek vorm verschillende kleuren roze en beige in zich heeft. Met een penseel ga je over al deze kleuren heen. Je krijgt dan een frisse roze blosje. Dit kan eigenlijk bij iedere huidskleur wel. Het is wel een felle kleur, daar moet je dus echt van houden. Ik houd er echt van, dus zal het vaak gaan gebruiken.

Het product zelf ziet er mooi en luxe uit, de verpakking helaas wat minder. Dat is ook wel persoonlijk, ik hou gewoon niet zo van poeders met een doorzichtige verpakking. Hij is wel weer handig in gebruik. Ach ja, daar gaat het uiteindelijk ook om. Deze blush is dus echt een aanrader. Je zult er ook heel lang mee doen. Dit is een van de duurdere producten van het merk, maar je betaald er nog steeds maar €4.99 voor.



Dan de oogproducten. Over het oogpotlood kan ik heel kort zijn. het is een prima product, maar het zal niet mijn favoriet worden. Ik mis wat intenser pigment en de verpakking is gewoon niet zo stevig. Het 'wiebelt' en je kan er dan minder makkelijk mee werken. Maar voor de prijs van € 1.99 is hij prima.

Over de nepwimpers ben ik minder enthousiast. Er staat op de verpakking dat hij zelfklevend is, ik heb daar niets van gemerkt. Ik moet echt wimperlijm gebruiken, anders kleeft hij totaal niet. In principe is dat geen probleem, dat heb ik thuis namelijk gewoon liggen. Wat wel lastig is dat de wimpers niet meebuigen. Je kunt ze dus niet zo mooi tegen je wimperrand aan plakken, want dan springen de uiteinden omhoog. Een beetje lastig te omschrijven, maar ze zijn dus niet zo fijn. Er is niets erger dan op een feestje te zijn en merken dat je wimpers scheef staan. Ik vrees dat het je met deze wimpers wel gaat gebeuren. Ze kosten trouwens iets minder dan 3 euro.


Hieronder dan je de swatches zien van de producten. Allemaal best gepigmenteerd. 
Blush - lipgloss - oogpotlood
Al met al vind ik NYC een leuk merk. Sommige producten zal ik vermijden, maar andere zal ik zeker vaker kopen. Je kon dus al zien dat ik de color wheel blush heel mooi vind er erg fijn om mee te werken, dat geldt ook voor de lipgloss. Over het oogpotlood en de nepwimpers was ik minder enthousiast. Maar ieder merk heeft natuurlijk zo z'n toppers en mindere producten. Zelf wil ik de andere lipproducten en de oogschaduw paletten ook wel proberen, er volgen dan natuurlijk weer reviews.

Hieronder zie je nog een look met de producten, heel simpel met alleen de producten uit dit artikel.



4 reacties:

Silvia zei

Hele mooie look!

Ik ga die blush ook halen! ;)

Maya zei

@Silvia

Dank je! ;)

Renée zei

Die ga ik ook maar halen inderdaad! Ik dacht eerst dat hij heel donker zou zijn, maar hij is gewoon heel mooi:)

Maya zei

Hij is zeker niet te donker, ik vind hem heel mooi ;-)

Een reactie plaatsen