vrijdag 14 januari 2011

Wishlist 01-'11


Beautyshoppen is echt een grote hobby van mij, ik kan er geen genoeg van krijgen. Er zijn altijd wel weer producten die ik heel graag wil. De producten in mijn wishlists zijn iets moeilijker te krijgen vaak, waardoor je eigenlijk alleen maar hebberiger wordt. Ik hoop dan ook binnenkort mijn stash uit te kunnen breiden met deze producten.

1. Roze Chi tang
Over deze stijltang had ik zulke goede reviews gelezen, iedereen prijst 'm de hemel in. Ik heb al een goede - ook van de kapper - en ik was best sceptisch. Hoeveel beter kan die stijltang nou zijn? Na een bezoekje aan de kapper werd die stijltang gebruik, sindsdien wil ik hem hebben. De gewone chi-tangen zijn bij de betere kappers te verkrijgen, de roze was echter een limited edition en ik hoop dat ik hem nog kan vinden.

2. Nars Orgasm blush
Ook dit is een heel bekend product, een hele mooi blush van Nars. Eigenlijk wil ik de hele Orgasm collectie wel, want de lipgloss, illuminator en de super orgasm zijn ook geweldig. Maar eerst deze blush.



3. Stippling brush
Het viel mij laatst op dat ik eigenlijk helemaal geen stippling brush in mijn collectie heb. Sowieso heb ik niet heel veel penselen dus daar ga ik zeker aan werken ;). Ik wil als eerst dus een stippling brush, om vloeibare foundation aan te brengen. Nu gebruik ik óf mijn vingers óf een platte foundation brush. Ik heb goede reviews gelezen over de penselen van Sigma, die wil ik wel graag uitproberen.

4. O.P.I nagellak
Ik ben al een tijdje een grote van van O.P.I nagellak, ik heb dan ook al aardig wat kleurtjes. Er zijn echter een paar kleuren die ik graag wil en tijdens het winkelen niet ben tegen gekomen. De kleuren die ik zeker nog wil zijn 'Go on greener' ' Strawberry margarita' 'Do you lilac it' & 'Baguette me not'.

Go On Greener
Wat zouden jullie nog graag willen hebben?

1 reacties:

Anoniem zei

De Chi-tang lijkt mij ook onwijs goed! ;)

xxx Elsemiek

Een reactie plaatsen