De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

dinsdag 31 mei 2011

Chanel - Morning Rose 557


Yess! Eindelijk heb ik ze. De Mimosa en de Morning Rose nagellakjes van Chanel. Deze wilde ik al een poosje zoals je kon lezen in mijn laatste wishlist. Nu eerst aandacht voor het meest draagbare lakje. Een hele mooi zachte roze kleur met subtiele gouden glitter die vooral in de zon heel mooi schittert. Een ideale zomerlakje!

maandag 30 mei 2011

Make-up organizer lipstick


Ik ben altijd opzoek naar handige en leuke manieren om mijn make-up op te bergen. Vooral als je stash steeds groter wordt, dan is verandering soms noodzakelijk. Ik bewaarde mijn lipproducten eerst in een bakje. Die is inmiddels te klein geworden, ook al heb ik niet heel veel lipsticks en glossjes. Met deze organizer past wel een groot deel van mijn stash erin en het staat ook nog eens veel netter.

dinsdag 24 mei 2011

Make-up event!


Vandaag even wat anders dan de gewone artikelen. Een paar foto's van mij in actie tijdens een leuk make-up event waarbij wij mensen een mini make-over geven. Súper leuk om te doen natuurlijk. Want al heb ik een visagie opleiding al een poosje afgerond, heb ik nu helaas weinig tijd om mij daar veel mee bezig te houden. Het was een gezellige, leuke dag!

maandag 23 mei 2011

Foundations Stash + Reviews


Vloeibare foundation. Ik gebruik het bijna dagelijks, behalve in de zomer. Ik vind een goed foundation belangrijk, maar heb er aan 1 á 2 meer dan genoeg. Normaal gesproken heb ik er 2, die gebruik ik dagelijks totdat ze op zijn en daarna schaf ik weer nieuwe aan. Mijn foundation stash is eigenlijk ongemerkt erg groot geworden voor mijn doen. Een aantal heb ik gekregen, een aantal gekocht en zo is het uitgeroeid tot wat het nu is.

zondag 22 mei 2011

Nailart: Cute Pink


Soms is het leuk om je nagels nét iets anders te lakken. Gewoon niet zo simpel en effen zoals altijd. Vandaag heb ik dat gedaan, met 2 kleuren roze en nailart stickers. Kijk mee naar het resultaat.

zaterdag 21 mei 2011

Cargo - Blush (Miami Beach & Catalina)


Cargo is een merk dat in Nederland nog niet heel bekend is en daardoor niet veel aandacht krijgt. Jammer als je het mij vraagt, want ze hebben een aantal fijne producten. De blushes horen ook bij die fijne producten. Ze zijn heel goed gepigmenteerd en zijn er in mooie kleuren.

vrijdag 20 mei 2011

Favorieten zomerlakjes


In de zomer is nagellak eigenlijk wel een must! Het staat lekker fris en je kunt het mooi combineren met je zomerse outfit. Nu het zonnetje schijnt mag het ook lekker fel zijn. Laatste tijd ben ik sowieso al erg in to nagellak, maar deze twee zijn toch echt mijn favorieten.

donderdag 19 mei 2011

Wishlisht 05/11

Hoeveel ik ook heb, krijg of koop. Er zijn altijd wel weer dingen die je moet hebben. Vandaar dat ik weer een wishlist heb samengesteld. Deze dingen wil ik al een poosje echt graag hebben.

OPI - Pirates of the Caribbean


Het zal niemand zijn ontgaan, je kon het overal al lezen en velen hebben hier lang op gewacht. Nu liggen ze dan eindelijk in de winkels: de OPI Pirates of the Caribbean collectie. Ik ga jullie het meest gewilde lakje uit de collectie laten zien, de silver shatter. Ook laat ik een mooi roze lakje zien, de sparrow me the drama.

woensdag 18 mei 2011

Lady Gaga for MAC Viva Glam 2 (& Sneak Peak new Album)


Lady Gaga brengt weer een Viva Glam lipstick en een lipglass uit voor MAC. Vorige jaar was dit een barbie roze kleur, dit jaar is het een mooie nude kleur. De hele opbrengst van deze lipproducten gaat naar de MAC hiv/aids fonds. Ben jij hier enthousiast over? En ben je een echte Lady Gaga fan? Ga dan zeker naar de MAC counters op zondag 22 mei.....

l'Oreal professionnel Solar Sublime Shampoo en Conditioner


Als je op vakantie gaat, als je een lekker dagje naar het strand gaat of je loopt gewoon buiten in de zon weet iedereen nu wel dat je je moet insmeren. Maar de zon is niet alleen slecht voor je huid, je haar moet ook beschermd worden. Dat wordt vaak vergeten! Vandaar dat ik jullie deze shampoo en conditioner ga laten zien. ie heeft een UV bescherming erin zitten én hersteld je haar na blootstelling aan de zon.

dinsdag 17 mei 2011

Guerlain - Météorites Perles


Guerlain is echt een prachtig merk. Stuk voor stuk zijn de producten echte juweeltjes. Zij werden bekend met hun terracotta poeders, maar hun météorites perles zijn ook echt geweldig mooi. Het merk laat alle poeders met de hand maken, echte luxe dus. Deze parels geven je huid een glow, hij ziet er mooi uit en hij ruikt zelfs lekker. Can you believe it?

maandag 16 mei 2011

Parfum v/d maand | april 2011: Dior - J'adore


Het is alweer half mei, maar het kwam er maar niet van. Nu is hij er dan toch; de parfum van de maand. Van april welteverstaan. Dit is echt een heerlijke geur, heerlijk zoet. J'adore staat voor goud, luxe en vrouwelijkheid. Ik houd ervan! Ik draag deze echt heel vaak, en deze maand helemaal natuurlijk!

zondag 15 mei 2011

Sephora Double Duty Scrub + Mask


Eerder had ik jullie al kennis laten maken met de geheel vernieuwde huidverzorgingslijn van Sephora in dit artikel. Dit is een product uit de groene lijn, de reinigingslijn. Het is een scrub die je eerst lekker in masseert en daarna 5 à 10 minuten laat zitten als masker. Dat is al de derde keer dat ik dit product koop, Héérlijk!

zaterdag 14 mei 2011

Nailart: Color blocking à la Mondriaan


Ik word altijd heel vrolijk van felle kleurtjes, vooral in de zomer. Aangezien ik vaak zwarte kleding draag, maar de rest best wat opvallender. Zo ook mijn nagels. Daarom heb ik gekozen voor een felle, zeer opvallende nail art. Klik verder om te zien hoe ik dit gemaakt hebt.

vrijdag 13 mei 2011

TIP: Nagellak swatchen in de winkel...


Ken je dat? Je bent in een parfumerie of drogisterij en je ziet een mooie kleur nagellak. Je wilt die graag uitproberen, maar je hebt al nagellak op. Zonde om dat te verpesten natuurlijk, maar hoe weet je dan of hij leuk bij je staat? En wat de textuur is? Daar heb ik een goede tip voor.... PLAKBAND!

woensdag 11 mei 2011

Douche producten die ik momenteel gebruik


Ik wissel regelmatig van douche producten. Het komt zelden voor dat ik een zelfde product voor de tweede keer koop. Ook hoeft dit helemaal niet luxe. Zolang het maar lekker ruikt en het liefst ook lekker schuimt. Ik laat zien wat er op dit moment in mijn badkamer staat.

dinsdag 10 mei 2011

Sephora Body Sparkle Oil Chocolate toffee


Het is heerlijk weer buiten, de zon schijnt volop. Je armen en benen mogen weer gezien worden. Om ze er zo aantrekkelijk mogelijk eruit te laten zien heeft Sephora de Sparkle Body Oil. Dit is een heerlijk ruikende olie en die je een mooie glimmende huid geeft.

maandag 9 mei 2011

Artikel over Lipsticknews.nl!


Op Blogaholics.nl staat een heel leuk geschreven stuk over Lipsticknews.nl. Het is natuurlijk altijd leuk als je site ergens in de schijnwerpers staat. Het is ook nog eens heel leuk en vlot geschreven. Vandaar dat ik het graag met jullie wil delen.

Wil je het artikel lezen? Klik hier!

zondag 8 mei 2011

10 Favorieten april 2011


April is al een paar dagen voorbij, tijd voor een favorieten artikel dus. Mijn favorieten van april. Weer 1o producten die mij heelhuids de maand door hebben geholpen.

donderdag 5 mei 2011

Chanel - Beauty confidential


Chanel is echt mijn favoriete merk. De blushes zijn echte eye-candy, de nagellakjes zijn absolute must-haves en de lipsticks zijn chic en horen thuis in de tas van iedere vrouw. De parfums zijn echte klassiekers en zij hebben een heel uitgebreid en luxe assortiment aan huidverzorging. Need I say more? I love Chanel. Om jullie te vermaken even paar geweldige filmpjes. Klik verder voor meer.

maandag 2 mei 2011

LUSH Japanese Aid Soap

Wij hebben allemaal de beelden meegekregen van de verschrikkelijke beelden van de aardbevingen in Japan. Ook Lush is dit niet in de koude kleren gaan zitten. Zij hebben daar 145 winkels, één fabriek en 1600 medewerkers. Zij waren ook slachtoffer van de verwoestende aardbeving. Om hen en al de andere slachtoffers te helpen verkoopt Lush de Japanese Aid Soap, de hele opbrengst gaat naar Japan.