De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

zondag 27 oktober 2013

In welke producten investeer jij?

Ik koop veel verschillende make-up producten van uiteenlopende merken. Van budget tot luxe merken. Ik merk dan heel erg bij mijzelf dat ik sommige producten gewoon kies uit de verschillende budgetmerken die Nederland rijk is. Maar bepaalde producten heb ik toch liever van een luxer merk, ik houd van luxe. Lees hieronder welke producten dat zijn.


Gezicht verzorging

- Verzorging
Verzorging vind ik heel belangrijk. Ik investeer daarom liever in wat kostbaardere producten. Estee Lauder heeft veel fijne huidverzorgingsproducten, maar er zijn natuurlijk heel veel fijne merken. Ik vind dat iedereen wel zou moeten investeren in een goede crème, oogcrème of misschien ook wel een serum.

- Reiniging
Reiniging voor je oogmake-up heb ik vaak gewoon van de Trekpleister, erg budget dus. Voor het gezicht gebruik ik het 3-stappen plan van Clinique, Phylosophy purity of mijn reinigings duo van Dior.

- Masker
Bij een masker maakt het niet zoveel uit. Zolang het maar goede ingrediënten bevat en het zijn werk doet. Ik wissel het vaak af.


Lichaam
- Bodylotion
Dat verschilt. Een verzorgende bodylotion koop ik gewoon bij de drogist. Maar een bodylotion met een geur of van een parfum die ik gebruik, daar geef ik wel meer van uit.

- Douchegel
Douchegel koop ik altijd bij de drogist. Zolang het maar lekker ruik en fijn is. Daar geef ik verder niet veel geld aan uit. 

- Parfum
Ik houd van luxe parfum. Hier geef ik dus ook meer geld aan uit.

- Nagellak
Nagellak is echt iets dat ik spaar. Ik heb liever veel nagellakjes van hetzelfde merk, dan allerlei verschillende merken. O.P.I en Chanel zijn echt mijn favoriete merken. Catrice vind ik ook heel fijn.


Make-up
- Foundation
Foundation smeer je toch op je hele gezicht dus daar geef ik wel wat meer aan uit.

- Poeder
Ook dit gebruik je over je hele gezicht en ik ben dan ook best kieskeurig wat poeder betreft, het mag best wat meer kosten.

- Mascara
Mascara gaat niet zo heel lang meer, dus als ik ergens op zou moeten besparen zou dat het zijn. Mijn favorieten zijn wel wat luxer, op dit moment zijn dat bijvoorbeeld YSL shocking mascara, Le volume de Chanel en Hypnose van Lacome.

- Eyeliner/potlood
Hiervan gebruik ik gewoon de goedkopere merken. NYC en L'oreal gebruik ik het meest. Ik vind het zonde hier meer geld aan uit te geven.

- Blush/bronzer
Ik vind het altijd leuk als een blush er mooi en luxe uitziet. Ik vind dat dan ook altijd leuker om een luxer merk te kopen. Maar budget producten zijn soms ook heel leuk.

- Lipstick/lipgloss
Die gebruik ik van luxere en budget merken. Toch blijven wat lipsticks betreft luxere merken mijn favoriet. Chanel Rouge coco shine is ook heel mooi.

- Oogschaduw
Gebruik ik zelden. Zolang het maar goed gepigmenteerd is, vind ik alles goed. Maar mooie paletten hebben mijn voorkeur.



In welke producten investeer jij?

19 opmerkingen:

  1. Ik gebruik nog niet zoveel maar, nagellak heb ik het meest van verschillende maar ik vind ze van catrice echt leuk, verder heb ik ook nog wat nagellakjes van essence.
    En mascara koop ik alleen maar van Maybeline new york, das gewoon een topmerk!

    ♥♥♥

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik gebruik vooral basics, foundation en poeder meestal van MAC en af en toe wat budgetmerken ter vergelijking, maar die zijn er niet veel voor de donkerdere huid. Mascara toch wel 'drugstore', maar dan altijd Maybelline of L'oreal.
    Verder vind ik Clinique en Chanel echt super-de-luxe, en (te) duur. Kies dan liever voor Vichy of La Roche-Posay ofzo.

    xxx Camilla

    BeantwoordenVerwijderen
  3. @ Camilla

    De mascara van Clinique vallen mee kwa prijs. Ze zijn 20 euro en na de korting bij Sephora die je altijd krijgt is hij dan 17 euro. Dat is bijna evenveel als een l'oreal mascara. ;)

    Maar Vichy en La Roche-Posay wil ik graag nog een keer proberen. :D

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik denk dat ik vooral investeer in gezichtsverzorging en goede mascara en foundation. De rest mag wat mij betreft ook wel budget zijn.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @ madelon

    Die drie vind ik inderdaad ook belangrijk! :)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. nagellak, zeker weten. nailpolish junky in the house!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Ik investeer in veel gezichtsproducten, zowel qua verzorging als make-up! Ben gek op mijn nieuwe Chanel dagcreme! Voor het lichaam vind ik het allemaal best :)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Vooral in producten die ik dagelijks gebruik zoals parfum, foundation en wenkbrauwpoeder. :)

    BeantwoordenVerwijderen
  9. ik investeer niet echt ik make-up.. koop het liefst geen dure maar goedkope merken. ik koop liever dure sieraden. ieder zijn ding he!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk om te lezen. Ik gebruik ook verschillende dingen zowel budget als high-end.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ik investeer vooral in foundation, blush, lipstick en huidverzorging.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. De laatste tijd inversteer ik inderdaad in verzorging, lipproducten en oogschaduws. Al begint de rest er ook wel achter aan te lopen haha

    BeantwoordenVerwijderen
  13. ik vind een goede foundation, mascara en eyeliner wel een must :) en natuurlijk de huidverzorging is het allerbelangrijkste

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ik investeer in een goede foundation, mascara, poeder en oogschaduw.

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Ik koop eigenlijk gewoon wat ik wil hebben. Ik merk wel dat ik de laatste tijd wat meer uitgeef aan verzorging en beauty producten maar dat komt omdat de producten die ik heel graag wil hebben exclusiever zijn. Het gaat er bij mij om dat de kwaliteit beter is dan de budget merken, als dat niet zo is dan heeft het geen zin.

    BeantwoordenVerwijderen