De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

maandag 23 december 2013

Geurlain voilette de madame collectie 2013

Onder het mom van beter laat dan nooit, laat ik jullie de Guerlain voilette de madame collectie zien. De fall collectie. Ik heb deze al een poosje in huis en vind het echt prachtig. Eerder konden jullie al de blush zien in een favorieten artikel, het parade paardje uit deze collectie. De rest is ook super mooi! Het is té mooi om niet te laten zien, dus ik deel de collectie nog graag met jullie. Ben je benieuwd? Klik dan verder...

Guerlain is al een lange tijd een van mijn favoriete merken. Naast de werkelijk prachtige verpakkingen, is de kwaliteit ook altijd perfect. Mijn all time favorites zijn toch wel de terracotta poeders. Daardoor ben ik altijd weer benieuwd naar de nieuwste collecties.







De is zoals ik al zei het parade paardje, de Madam Rougit 4 couleurs blush. Een mooie grote blush met een overloop van kleuren, van peachy naar knal roze. Je kunt de kleuren apart gebruiken, maar het mooist vind ik het om er gewoon overheen te strijken met je penseel en alle kleuren door elkaar te gebruiken. De blush is helemaal mat. Hij heeft verder witte bolletjes erop zitten, deze bevatten shimmer. Dit is wel een overspray, dus na 1x gebruik zijn de shimmers verdwenen. Voor mij is dat juist een voordeel, ik vind matte blushes het mooist. Vooral in combinatie met een mooie highlighter zoals de Meteorites perles van Guerlain. Onder de blush zit een vakje met een penseeltje, die is vooral handig voor onderweg, thuis gebruik ik mijn eigen blush penseel. De blush ruikt trouwens heerlijk naar viooltjes. In dit artikel kun je trouwens swatches terugvinden van deze blush.







De oogschaduw is ook een plaatje. Deze duo is er in veel kleuren, ik heb de kleur 08 two spicy. Twee mooie warme tinten die mooi natuurlijk ogen met een beetje een extra sparkle. Deze duo bestaat uit een koperachtige kleur met subtiele glitters en vibrant sprakles effect en een bruine kleur met een satijn finish. Het pigment is goed en je kunt het opbouwen tot een diepere kleur. Prachtige duo!





Met Lipsticknews als blognaam hoef ik denk ik niet meer uit te leggen hoe gek ik ben op lipsticks. En als je dan zo een speciale krijgt zoals deze van Guerlain, ben ik natuurlijk hartstikke blij. Dit is de 860 Madame Batifole Rouge G lipstick. De verpakking is ten eerste uniek. Zodra je de huls eruit trekt, klapt het open en verschijnt er een spiegel, super handig. Eerder zag je al een soort gelijk product in dit artikel. Ik ben er gek op. Ook de kleur is zó mooi. Het is een koele fuchsia kleurtje, creamy met miniscule blauwe glitters. Super mooi dus, met als leuke bijkomstigheid dat je tanden er witter door lijken!






Madam Rougit 4 couleurs Blush //  €55,55
Two Spicy 2 couleurs eyeshadow //  €40,40
Madam Batifole Rouge G Lipstick //  €41,90

De lipstick en blush zijn limited edition, maar de oogschaduw duo's zitten in de vaste collectie.






7 opmerkingen:

  1. Mooie producten en de verpakking is ook weer prachtig, typisch Guerlain!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Die blush en lipsticks zijn ontzettend mooi! Sinds kort heb ik het merk een beetje ontdekt en nu ben ik er helemaal weg van!

    BeantwoordenVerwijderen