donderdag 24 februari 2011

Oog make-up reiniging trekpleister


Aan het einde van de dag is het tijd voor het minst leuke beautyritueel. Het afhalen van je make-up. Maar ach, dat moet ook gebeuren. Voor mijn ogen gebruik ik momenteel deze oog make-up reiniging van de trekpleister. Hij valt zeker onder de categorie beauty on a budget, maar of hij dan ook goed is? dat zie je als je verder klikt!


Je zag dit product al eerder voorbij komen in dit artikel waar je de producten zag die ik in die periode opgemaakt had. Daar kan je dus al uit opmaken dat ik dit product eerder heb gekocht en gebruikt. De reiniging is waterig, hij is dus helemaal op water basis. Hij is niet op basis van olie, zoals de bekende 2 fase reinigingen. Hij laat dus geen olie laagje achter. Verder is hij ongeparfumeerd, mild en voor alle huidtype geschikt.


Ik draag normaal gesproken zelden oogschaduw, eigenlijk alleen een eyeliner. En natuurlijk mascara, ik gebruik bijna dagelijks de high impact curling van Clinique die je in dit artikel en in mijn favorieten van 2010 ook voorbij zag komen. Die mascara verwijder je met warm water. Ik gebruik de reiniging dus alleen voor mijn eyeliner en concealer rond mijn ogen. Ik heb dus meer dan genoeg aan dit product. Ik vind het fijn dat hij waterig is, hij voelt dat heel fris aan en laat geen olie laagje achter.

De keren dat ik wel wat heftigere oog make-up draag, heb ik niet genoeg aan dit product moet ik eerlijk zeggen. Ook voor waterproof make-up is dit niet geschikt, daar is hij ook niet voor bedoeld.  Hij smeert het eigenlijk alleen maar uit in plaats van dat hij het echt verwijderd, omdat het dan gewoon too much is.


Dus voor de dagen dat je weinig oog make-up draag is hij ideaal, maar bij heftigere make-up kan je toch beter een ander product gebruiken. Ik zou het product wel nog een keer kopen, omdat hij voor dagelijks gebruik gewoon heel lekker is.

Hij is bij de Trekpleister te koop voor € 1,79,-

3 reacties:

Madelon zei

Klinkt alsof ik er niet genoeg aan zou hebben. Is wel een fijn prijsje :)

Bianccc zei

Wel een goede prijs ! en hij lijkt me wel fijn !

liefsx

Maya zei

@madelon @Bianccc

Ja, inderdaad, voor dat prijsje is hij handig voor derbij! ;)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...