zondag 6 maart 2011

Chanel Rouge Coco Shine - Monte Carlo 62


Vele hebben hier op zitten wachten en het is dan eindelijk zover! De nieuwe lipsticks van Chanel liggen in de winkels. Deze glossy en glanzende lipsticks hebben veel weg van een dekkende lipgloss en heeft een chique verpakking. Ik was ook heel benieuwd naar de lipsticks en probeerde gelijk een mooi fel roze, de Monte Carlo 62. Klik verder voor mijn review en natuurlijk de foto's.

Chanel beschrijft de nieuwe lipstick alsvolgt:

ROUGE COCO SHINE, voor een onweerstaanbaar lichte maquillage. De schalkse lippenstift geeft uw lippen onmiddellijk een frisse en charmante uitstraling. Als een uiterst smeltzachte balsem wordt de samenvloeiende textuur bij contact met de lippen vloeibaar en legt een bijzonder natuurlijke en vochtige glans over de lippen. De heerlijk milde en frisse textuur bezorgt u een ongelooflijk weldadig gevoel.

Uw lippen voelen uiterst comfortabel aan dankzij de 8 uur durende hydraterende werking van het Hydratendre complex, het geheim voor zachte lippen van de ROUGE COCO collectie.

Van haar eerste successen tot haar magische ontmoetingen, vertellen de namen van de tinten het verhaal van de carrière van Coco Chanel.

Ik hou van Chanel, de chique verpakkingen en de fijne producten, I love it! Ook super leuk dat de namen iets vertellen over de carière van Chanel. Toch had ik een beetje mijn twijfels over deze lipstick. Het zal vast wel zo'n standaard glossy lipstick zijn die bijna transparant is, dacht ik. Ik kan je vertellen, ik had het mis! Deze lipstick, die in 25 tinten te verkrijgen is, hebben stuk voor stuk een heel mooi pigment. Ze hebben een prachtige glans en mooie glitters. De kleuren variëren van zuiver beige tot fruitig rood.



Ze hebben ook een mooie glans en glittering in het licht of in de zon, ook ideaal voor de zomer dus. Ze voelen bijna aan als een lippenbalsem. Mijn lippen voelen heel fijn en gehydrateerd aan. De verpakking ziet eruit als een lipstick en op de lippen lijkt het net een dekkende lipgloss. Een hele veelzijdige lipstick dus. De verpakking is ook heel chique zoals je van Chanel gewend bent. Ook de bekende klik hoor je hierin, de klik als je de lipstick sluit. Verder is hij geurloos en vrij compact. Ik ben dus zeker blij verrast en gebruik hem bijna dagelijks sinds ik het in mijn bezit heb.


De Chanel Rouge Coco Shine lipsticks zijn in 25 tinten verkrijgbaar voor €29,00 bij o.a. de Bijenkorf, Sephora, MOOI parfumerie.

2 reacties:

Madelon zei

Wauw, die is mooi!!!

Deb zei

Deze is erg mooi! Zou ook zeker een kleurtje voor mij kunnen zijn. Ik vind 'em alleen wel erg aan de prijs.

Een reactie plaatsen