De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

vrijdag 29 april 2011

Oranje boven: nagellak


Morgen is het koninginnedag. Alle orange artikelen worden weer uit de kast gehaald. Orange nagels kunnen dan natuurlijk niet ontbreken. Maar er is zoveel keus. Ga jij bijvoorbeeld voor een chique kleur zoals de Chanel Orange Fizz of ga je all the way zoals de Sephora Tropical Orange?

donderdag 28 april 2011

Bio oil


Het lijkt wel een hype! Iedereen is gek op bio-oil. Het is zelfs Oprah Winfrey’s favoriete product. Ook is hij gewoon geschikt voor de vette/gecombineerde huid door de niet vette-formule. En deze olie is nu gewoon bij ons in Nederland in de drogist te krijgen. Dat moest ik natuurlijk uitproberen.

woensdag 27 april 2011

SPF in je lipproducten


Het zonnetje schijnt heerlijk. Geniet ervan zou ik zeggen. Maar wel met mate en bescherm je goed. Vooral je lippen. De huid rondom je lippen is (samen met de huid rondom je ogen) veel dunner dan de rest van je gezicht. Hier verbrand je dus sneller. Een SPF is dus noodzakelijk voor de juiste bescherming.

dinsdag 26 april 2011

Beauty icon


Er zijn veel celeberties met een eigen stijl. Bij velen van hen vind ik het super mooi staan, bij andere minder. Mijn favorieten zijn denk ik ook de favorieten van veel beauty liefhebbers. Want ja, Eva Mendes is gorgeous. En wie wil nou niet die glow van Jennifer Lopez? Daarnaast staat Kim Kardashian ook bekend om haar flawless make-up. Dit zijn voor mij echte beauty iconen. Naast mijn favoriet. Want Lauren Conrad is ook echt gorgeous. Haar look draag ikzelf ook vaak, het is simpel en heel mooi. Ook op het gebied van fashion, ik vind het altijd heel mooi wat zij aanheeft. Het zijn dingen die ik zelf ook zou dragen. Kijk mee naar de foto's.

maandag 25 april 2011

Mijn DIOR stash


Bij Masscha zag ik een leuk artikel over haar DIOR stash. Stash artikelen vind ikzelf ook altijd leuk om te zien. Laatst was ik mijn make-up tafel aan het opruimen en dacht dat het misschien ook leuk zou zijn als ik mijn DIOR stash eens bij elkaar ging zoeken.

zondag 24 april 2011

Catrice eyeshadow base


Catrice heeft een groot deel van de collectie vernieuwd. Zij hebben nu ook een oogschaduwprimer is hun collectie. Nou draag ik niet echt regelmatig oogschaduw, bijna nooit zelfs. Toch vind ik dit een heel leuk product dat ik graag wil uitproberen. Voor die keren dat ik toch oogschaduw ga dragen, maar misschien dat ik het ook weg alleen kan dragen op mijn oogleden.

woensdag 20 april 2011

Sleek blush Flamingo & Flushed


Over Sleek blushes had ik veel gehoord. Velen zijn er zeer over te spreken. Dat wilde ik natuurlijk ook uitproberen. Jared ging afgelopen week naar Londen en bracht deze twee lovely blushes van Sleek voor mij mee.

dinsdag 19 april 2011

Make-up for ever: winged eye extreem look!


Ik houd van extreme make-up. Dit is ook weer geweldig! De make-up artist van Make-up For Ever bracht deze look aan bij Jared. Je zag hem eerder al bij de Moulin Rouge look die ik bij hem realiseerde. Heel simpel, maar toch heel gaaf!

maandag 18 april 2011

NYC: New York Color make-up


Nederland is weer een merk rijker, een budget merk welteverstaan. New York Color genaamd. Een nieuw merk is natuurlijk altijd leuk. Maar is het eigenlijk wel wat? Is het echt een aanwinst? En zijn het ondanks de kleine prijsjes toch fijne producten? Ik heb 4 producten meegenomen die mij het meest aanspreken en ik ga ze voor jullie testen.

zaterdag 16 april 2011

CHI Crystal iron stijltang


Eindelijk! Ik heb 'm! Een tijdje geleden kon je in mijn wishlist zien dat ik graag een CHI stijltang wilde. Ik wilde heel graag een roze, totdat ik deze beauty tegen kwam. Een limited edition parelmoer stijltang met Crystals. Gorgeous right?

dinsdag 12 april 2011

Sephora by OPI: It's all about me ♥


Sephora by OPI heeft hele mooie lakjes en ook heel veel verschillende kleuren. Helaas is het alleen niet in Nederland te koop, alleen in Amerika. Jamie was daar pas geleden en zij nam een heel mooi lakje voor mij mee. Het lakje is knal roze, mijn lievelingskleur en hij heet "it's all about me'.

zondag 10 april 2011

10 Favorieten beautyproducten maart 2011


Een beetje laat, het is inmiddels april, maar dan nu toch mijn favorieten van de maand maart. Dit is een artikel dat iedere maand terug zal komen, hierin vind je de favorieten die ik in die maand heel vaak gebruikt heb en ik heel erg fijn vind. Klik verder voor mijn 10 favorieten beautyproducten.

vrijdag 8 april 2011

SEPHORA: Urban Decay komt naar Nederland!



In 2010 was Urban Decay al even in Nederland te krijgen. Alleen de paletten weliswaar, maar daar waren wij natuurlijk heel blij mee. Dat is zo een groot succes geworden dat Sephora het groter gaat aanpakken. Eind april 2011 is het hele assortiment van Urban Decay bij de Sephora filialen in Nederland te koop. Vooralsnog alleen in de twee grootste filialen, namelijk Den Haag en Rotterdam. Alle andere Sephora filialen krijgen alleen de paletten binnen. Zo ook weer de bekende Naked palet.

donderdag 7 april 2011

YSL catwalk show & YSL 2011


Afgelopen maandag was de YSL catwalk-show. Voor het eerst een catwalk-show waar het alleen om de make-up draait. Ook werden de nieuwe producten geintroduceerd. Dé trends van YSL van komende zomer.

woensdag 6 april 2011

Do's & don'ts --> Tools

Goed gereedschap is het halve werk! Dat geldt natuurlijk ook voor make-up. Goede tools leveren een veel mooier resultaat op. Maar hoe ga je er eigenlijk  precies mee om? Met een aantal do's en don'ts en weetjes hoop ik je op weg te helpen. Zie ook gelijk mijn favorieten penselen van dit moment.

zaterdag 2 april 2011

Gele nagellak: HOT or NOT!


Hello Yellow! Gele nagellak. Dat wordt dé trend voor je nagels voor de zomer. En niet zomaar geel. Knal geel! De een vindt het afschuwelijk, de ander is er helemaal weg van. De meningen verschillen, maar één ding is zeker; het is wel lekker zomers! Wat vind jij van deze trend?

vrijdag 1 april 2011

SPF in je beauty producten!


Nu de zonnestraaltjes doorkomen is het heel belangrijk je te beschermen met een zonnefactor, een SPF. Niet alleen als je naar het strand gaat, maar ook als je buiten loopt, aan het winkelen bent of buiten werkt. Nu vertel ik natuurlijk niets nieuws, iedereen weet dat je je kunt verbranden in de zon en dat je je daar tegen moet beschermen. Maar wat weten wij eigenlijk over SPF in make-up en huidverzorging?