De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

zaterdag 30 juli 2011

LUSH Tea Tree Toner Tabs


Het was weer een tijd geleden dat ik over LUSH geschreven had, ik ben er ook een poosje niet meer geweest jammer genoeg. Laatst heb ik nog wel even snel de Tea tree Toner tabs kunnen halen, ik had hier goede reviews over gelezen en besloot het uit te gaan proberen.

vrijdag 29 juli 2011

W.I.C. Summer Collection - Get inspired by Morocco!


Het is wat laat, de lakjes liggen namelijk al een tijdje in de winkels (en ook al een tijdje op mijn bureau). Toch wil ik ze nog even laten zien, het is namelijk een hele mooie collectie. Het is een zomercollectie die geïnspireerd is op Marokko!

donderdag 28 juli 2011

INGLOT Goodiebag


Zoals jullie konden lezen was laatst de officiële opening van INGLOT, ik was erbij en bracht verslag uit in dit artikel. Daarin beloofde ik ook de goodiebag te laten zien, bij dezen. Het zijn echt hele leuke producten en ik was er erg blij mee. Ik zie er naar uit om weer een bezoekje te brengen aan INGLOT en meer producten uit te proberen.

maandag 25 juli 2011

Nails of the day: Sea french manicure


Het is weer tijd voor een nail of the day. Ik kocht laatst een french manicure setje van Essence, met een transparant roze topcoat en een witte tip painter met een smal penseeltje. Hier kan je een hele mooie french manicure mee maken, maar het is ook heel geschikt voor nailart. Ik heb er toch een soort french manicure van gemaakt, maar dan met een vleugje kleur.

zondag 24 juli 2011

Chanel make-up look herfst/winter 2011


Zoals jullie misschien al weten houd ik van Chanel, ik wacht dan ook altijd met smart op de nieuwe collecties. Eerder kon je de Mimosa en de Morning rose al zien van de zomercollectie die nu in de winkels licht. Nu kijk ik alweer uit naar de herfst/wintercollectie van Chanel. Zoals altijd kijk ik heel erg uit naar de nagellakjes, maar in deze collectie zitten nog meer mooie producten. Voor deze collectie moet je nog even geduld hebben, maar als je verder klikt kan je wel alvast van de foto's genieten.

zaterdag 23 juli 2011

Jamie's nagellak collectie!


Zoals ik al heb verteld in mijn introductie, heb ik een heel groot zwak voor nagellak. Daarom vond ik het erg leuk om jullie te laten zien welke kleuren en merken ik allemaal in huis heb! Ik heb onder elke foto de kleuren gezet.

vrijdag 22 juli 2011

Mijn Bronzers


In een eerder artikel kon je al de do's & don'ts voor bronzers lezen. Nu ga ik mijn bronzers laten zien! Dit is natuurlijk hét seizoen om een bronzer te gebruiken. Het kan je mooi bruiner laten lijken, het kan je gezicht shapen of gewoon een mooie glanzende gloed geven. Er zijn daarom ook veel verschillende bronzers zoals matte, glanzende, met of zonder glitters, donker of licht of een mooie combinatie van kleurtjes. Kijk mee naar mijn bronzer powder stash.

dinsdag 12 juli 2011

Met vakantie....


De zomer is aangebroken en ook ik ga lekker op vakantie. Ik ga naar Spanje! De aankomende 9 dagen zal ik in Marbella te vinden zijn. Vandaar dat er geen tot weinig updates zijn deze dagen. Bij terugkomst zal ik een winactie houden om het goed te maken. Dan zullen er natuurlijk weer regelmatig updates verschijnen en kan ik misschien zelfs leuke foto's of  shoplogs posten.

Tot gauw,
Maya

Fijne vakantie allemaal!

zaterdag 9 juli 2011

INGLOT look + inspiratie foto's


Eer gisteren zagen jullie mijn verslag van de Grand opening van INGLOT. Een super leuke make-up merk waar iedere beauty-hart sneller van gaat kloppen. Tijdens de opening heb ik wat foto's gemaakt van een aantal looks uit het INGLOT. Dit zijn extreme en draagbare look, maar allemaal prachtig! Ook laat ik foto mijn look van die dag zien. Het thema was colorful en daar heb ik mij volledig aan gehouden. Kijk mee naar de foto's.

vrijdag 8 juli 2011

Top 5 heren geuren

By Jared:

Natuurlijk zijn ervoor mannen en vrouwen heel wat keuzes qua geuren. Het is altijd moeilijk de perfecte parfum te vinden dat past bij je persoonlijkheid. En misschien kan ik jullie daarbij helpen, hierbij mijn persoonlijke top 5 geuren samengesteld voor de heren. (Misschien voor jullie dames een cadeau tip!) Dit zijn één van de mooiste geuren van toonaangevende merken. Laten we eens een kijkje nemen op de lijst.

donderdag 7 juli 2011

INGLOT Grand Opening!


Sinds kort is Nederland een make-up paradijs rijker. Het Poolse merk INGLOT heeft namelijk een winkel geopend in de Amsterdamse van Baerlestraat. Afgelopen maandag was de officiële opening van de winkel en ik mocht daarbij zijn. Ik was natuurlijk súper enthousiast en heb uiteraard foto's gemaakt om het met jullie te delen.