zaterdag 11 juni 2011

Chanel Mimosa 577


Daar is hij dan eindelijk. De nieuwste kleur van Chanel, MIMOSA! Je kon dit lakje al een poos geleden spotten op mijn blog over gele nagellakjes, later ook in mijn wishlist en bij mijn favorieten van mei. Het is dus duidelijk een favoriet die ik al een poosje graag wil. Nu is het dan eindelijk tijd voor de foto's.



Gele nagellak is natuurlijk dé trend voor je nagels deze zomer. Dat mag dus niet in je nagellak collectie ontbreken. De kleur Mimosa is gewoon prachtig, mooier dan veel gele kleuren die ik ben tegen gekomen. Bij het eerste laagje is het wel even schrikken, want hij dekt dan niet volledig. Maar bij 2 à 3 laagjes heb je een mooie dekkende kleur met een prachtige shimmer erdoor. Vooral in de zon is deze kleur heel mooi en valt de shimmer extra op.

In een eerder artikel kon je het zusje van Mimosa al zien, de Morning Rose, nu is het tijd voor de gele swatches.








Wat vinden jullie van dit lakje?

6 reacties:

Noelle zei

Ik heb er al veel over gehoord maar ik vind m eigenlijk niet zo heel erg super bijzonder. Misschien moet ik m in het echt maar eens zien!

Suz zei

ik houd van geel <3 mooie, warme tint deze!

Martina zei

Mooiii :)

Camilla zei

Mooooi, maar ik draag niet zo vaak nagellak, dus zou er toch echt geen €22 aan uitgeven! Ik ga een budgetvariant zoeken! Heb jij een tip?

ps. En heb je al een filmpje opgenomen?

xxx Camilla

Maya zei

@Camilla

haha nog geen concrete plannen ;-)

Evelien zei

Oooh hij's zo mooi!! ^_^

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...