De Lipstick Tag

Een tag met 10 vragen over lipstick!

Fashion shoot: Luxury 4 life

Outfit of the day...

Mijn Too Faced Stash

Mijn collectie van één van mijn favorieten make-up merken..

Mijn Chanel nagellak collectie

Zie hier swatches van al mijn Chanel nagellakjes...

Spam je blog

Laat je blog of webshop achter...

woensdag 31 augustus 2011

TAG: Hoe nep ben jij?

Bij Evelien van OhFashion.nl zag ik een leuk tag, namelijk de "hoe nep ben jij? tag". Ik vond hem zo leuk dat ik hem ook ben gaan doen. Klik verder voor mijn antwoorden!

maandag 29 augustus 2011

Beauty wishlist!


Als beautyfreak zijn er altijd nog beautyproducten die je graag wilt hebben, sommige van die producten moeten nog uitkomen of limited edition producten die niet meer te koop zijn. Andere producten zijn heel moeilijk te krijgen of je hebt gewoonweg nog niet de mogelijkheid gehad om ze te kopen. Zo heb ik dat ook! Hoeveel ik ook heb of koop (valt eigenlijk reuze mee), er zijn altijd producten die ik nog heel graag zou willen hebben. Dit is mijn verlanglijstje, mijn wishlist van dit moment.

maandag 22 augustus 2011

Beauty Shoplog: Vakantie Marbella


Een paar weken terug konden jullie hier lezen dat ik op vakantie was, ik ben 9 dagen naar Marbella (Spanje) gegaan. We hebben echt een heerlijke luxe vakantie gehad. We hebben voornamelijk genoten van het weer, de luxe en liggen bakken op het strand of aan het zwembad. Uiteraard heb ik ook geshopt! Wij hebben daar niet veel geshopt, maar uiteraard heb ik wat beautyproducten meegenomen (en fashion). Klik verder om te zien wat ik gekocht heb.

zaterdag 20 augustus 2011

Currently Loving: Mohombi's Music


Nu even tussendoor iets anders dan beauty. In deze post geen nieuwe lipstick of nail-art, maar muziek! Vroeger was ik helemaal fan van Craig David (stiekem nog steeds een beetje), maar nu moet hij die plek delen met Mohombi! Hij is momenteel een van mijn favoriete artiesten, hij heeft een beetje dezelfde stijl als Craig David, maar toch net iets anders. En het belangrijkste is natuurlijk: I love his music! Klik verder om te genieten van zijn songs. ENJOY!

vrijdag 19 augustus 2011

Coming soon: Prada Candy parfum!


Eens in de zoveel tijd komt er een geur uit waar ik heel erg naar uitkijk. Het is dan een combinatie van het flesje, wat ik over de geur gelezen/gehoord heb en de reclames die gemaakt worden die mij nieuwsgierig maken. Laatst had ik dat bij de nieuwe Oh, Lola van Marc Jacobs (die geuren zijn altijd geweldig). Nu heb ik dat bij de nieuwe geur van Prada genaamd Candy! Watch & love...

donderdag 18 augustus 2011

Jamies dagelijkse huidverzorgingsroutine

Jamie

Er bestaan tegenwoordig enorm veel producten om je huid mee te verzorgen, in elke prijsklasse, kleur, geur, maat en soort. In dit artikel ga ik jullie vertellen over mijn dagelijkse ritueel om mijn huid zo mooi mogelijk te houden!

zondag 14 augustus 2011

MAC event! Cine-Matics Collectie 5-08


Vorige week vrijdag was het zover, MAC presenteerde haar nieuwe Cine-matics collectie in de Bijenkorf Amsterdam. Ik plaatste hier al eerder de uitnodiging. Jared, Jamie en ik moesten hier natuurlijk bij zijn! Ik heb een verslag geschreven en foto's gemaakt zodat jullie een beetje van de sfeer kunnen proeven en natuurlijk de collectie kunnen zien.

donderdag 11 augustus 2011

Nails of the day: Sephora Nail patches

Ik begin nail-art steeds leuker te vinden. Het is af en toe gewoon leuk net iets anders op je nagels te hebben dan een effen kleurtje. Een leuke print, verschillende kleurtjes noem maar op. Als je even geen inspiratie hebt of tijd of zijn om een hele creatie op je nagels te maken, maar wel een leuke nail art op je nagels wil? Dan zijn Nail patches voor jou echt een uitkomst.

woensdag 10 augustus 2011

Diorshow Blackout Waterproof Mascara

Het is deze zomer nou niet erg lekker weer. Je kan worden overvallen door een regenbui, of het wordt ineens heel erg warm buiten. In beide gevallen gebeurt het vaak dat mascara gaat uitlopen, door de regen of door transpiratie. Daarom wilde ik jullie laten kennismaken met deze mascara!


maandag 8 augustus 2011

Mijn nagellak stash!

Pas geleden konden jullie Jamies nagellak stash zien, nu is het mijn beurt. Ik ga jullie mijn nagellak stash laten zien. Laatste tijd ben ik gek van nagellak en kan heel enthousiast worden over een nieuwe collectie van O.P.I of Chanel. Het is heel verslavend, ik kan er echt van genieten. Klik verder om mijn collectie te zien.

zaterdag 6 augustus 2011

Sephora - Magische nagellak remover

Ik draag echt bijna dagelijks nagellak, je zult mij dan ook zelden zonder zien. De laatste tijd heb ik echter veel te weinig tijd om het eraf te halen en daarna  opnieuw te lakken met een friss nieuw kleurtje. Maar rondlopen met gechipte nagellak kan écht niet! Dit magisch potje helpt mij op ieder moment alsnog mijn nagellak eraf te halen. Want zeg nou zelf, liever geen nagellak dan afgebladerde nagellak, toch?

vrijdag 5 augustus 2011

Jared's Favorieten Rituals producten

Jared:

Zoals jullie natuurlijk weten ben ik een man. Ik vind dat je als man best wel ijdel mag zijn. Vooral als het om huidverzorging gaat. En ik gebruik zelf best wel veel verschillende soorten huidverzorgingsproducten. En de laatste tijd ben ik beetje geobsedeerd door Rituals. Rituals is een luxe merk dat is samengesteld uit effectieve multipurpose producten voor de behandeling en beauty rituelen voor de handen, het lichaam, voeten en nagels.

donderdag 4 augustus 2011

MAC event: Cine-Matics 5 augustus (voor iedereen)

Morgen, vrijdag 5 augustus, is er een MAC event. De nieuwe Cine-Matics collectie van MAC wordt gelanceerd. May Day zal de presentatie op zich nemen en er zal een optreden zijn van de Working Girls. De MAC counter van de Bijenkorf Amsterdam, waar het event plaatsvindt, zal helemaal in het teken staan van Cine-Matics: Dudes & Dandies. Ik ben in iedergeval heel enthousiast! Samen met mijn collega-bloggers Jared & Jamie zal ik aanwezig zijn tijdens deze lancering. Kom jij ook?

Het event is in de Bijenkorf Amsterdam op 5 augustus van 4 tot 6 uur!

De uitnodiging:



Komen jullie ook naar het MAC event?

Nails of the day: Catrice sweets for my sweets


Roze blijft mijn lievelingskleur. Vooral met nagellakjes kies ik vaak voor een roze kleur. De ene keer ga ik voor een felle roze, de andere keer voor een zachter roze kleurtje zoals deze. Dit is de ´Sweets for my sweets´ van Catrice, een lief roze kleurtje met een subtiele shimmer erdoor heen. Kijk mee naar de foto's.