vrijdag 5 augustus 2011

Jared's Favorieten Rituals producten

Jared:

Zoals jullie natuurlijk weten ben ik een man. Ik vind dat je als man best wel ijdel mag zijn. Vooral als het om huidverzorging gaat. En ik gebruik zelf best wel veel verschillende soorten huidverzorgingsproducten. En de laatste tijd ben ik beetje geobsedeerd door Rituals. Rituals is een luxe merk dat is samengesteld uit effectieve multipurpose producten voor de behandeling en beauty rituelen voor de handen, het lichaam, voeten en nagels.

Hammam Delight doucheschuim


Ik ben persoonlijk fan van de Hammam Delight douchegel sensatie. Het heeft een unieke gel-to-schuim technologie. Knijp een kleine hoeveelheid gel in je hand,  contact met water verandert de gel in een rijke, ontspannende schuim. Hammam Delight combineert de eucalyptus en rozemarijn in een heerlijk geur ervaring. Ideaal om in de ochtend te gebruiken onder de douche. Geeft een oppepper om wakker te worden. Of na een zware en drukke dag is Hammam Delight heerlijk  om te gebruiken om lekker tot rust komen.

Prijs € 7,90




Pure Hammam shampoo

I love  Rituals Pure Hammam shampoo, bevat arganolie  het is zo goed voor je haar Ik zelf gebruik het naast mijn andere haar verzorging 3 a 4 keer in de week. Het is een beetje duur, maar je doet maanden met dit fles. Het geeft meer volume, verdikt, meer glans,  en beschermt je haar. Dit product kun je dagelijks gebruiken.

Prijs € 8,90


Lighten Up concealer

Is een concealer om donkere kringen en tekenen van vermoeidheid te camoufleren en zorgt voor een stralende en frisse en gezonde uitstraling. En je hebt dit in 3 verschillende kleuren. Ik heb zelf nummer 3 voor de net getinte huid type. Ik gebruik het zelf wanneer ik te vermoeid uit zie.

Prijs € 14,90

Sunglow Pink

Dit product is ook  1 van mijn favoriete producten van Rituals. Ik gebruik dit product zelf niet. Maar heb soms wel de neiging om het te kopen puur omdat ik het zo graag wil hebben en wil uitproberen bij iemand. En wat ik leuk vind van de Sunglow Pink.  Omdat het is gemaakt van pure mineralen. Dus parabeen en parfum vrij. En je kunt dit product op 2 manieren gebruiken. Ten eerste als een blush en ten tweede als een oogschaduw. Dit  heeft  een hoge en mooie glans effect.

Prijs € 24,90

 

Eau d'Hammam licht lichaamsparfum

Eau d'Hammam Lichtlichaam Parfum, van Rituals, met een vleugje verse vijgen! Spray, loop er doorheen en voel de frisheid, het is verkwikkend en sprankelend.

Prijs 19,90








Shaving Set Holder/ Scheer set houder

Rituals heeft een mooie scheer set houder  met een zilveren scheerkwast. Ik heb deze set een paar weken gekocht. Maar tot op heden nog steeds niet gebruikt. Puur omdat ik het zo´n mooie scheer set vindt. Zo zonde vind om het te gebruiken. Het staat gewoon zo mooi in mijn badkamers naast mijn andere huidverzorging producten. Het is trouwens een leuk cadeau tip  om weg te geven aan je man, vriend, broer of vader.

Prijs € 29,00

1 reacties:

Evelien zei

Wat een mooie lijn! De producten lijken me erg fijn voor mannen :)

Een reactie plaatsen

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...